Βιομηχανία Εξόρυξης

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για BITCOIN RUSSIA

Εδώ και ένα χρόνο Krasnoyarsk Krai στην Σιβηρία δραστηριοποιείται η μεγαλύτερη βιομηχανία Εξόρυξης κρυπτονομισμάτων αυτή τη στιγμή στον κόσμο, υπό την καθοδήγηση της BitBazza. Η συγκεκριμένη περιοχή λόγω της επάρκειας ηλεκτρικής ενέργειας και του χαμηλού κόστους αυτής (της ενέργειας), από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ότι θα είναι μια επένδυση που γρήγορα θα αποσβέσει την τοποθέτηση των 40 εκατομμυρίων ευρώ η των 2.500.000.000 Ρουβλιών .

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Η εγκατάσταση του εν λόγω κολοσσού βρίσκεται σε μια βιομηχανική ζώνη της εκεί περιοχής και απορροφά ήδη από τον πρώτο χρόνο κατά μ.ο 30 – 35 MW ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ο στόχος είναι να φτάσει στα 120 MW εντός διετίας!

Στο εγχείρημα αυτό απασχολούνται ειδικοί, απόφοιτοι του τοπικού Πανεπιστημίου που από την εποχή της ΕΣΣΔ καινοτομούσε στον τομέα των τεχνολογιών. Δείγμα της κοινωνικής αντίληψης που διέπει το blockchain είναι οι τεράστιες ποσότητες θερμότητας που θα παράγονται από την διαδικασία της εξόρυξης, όται διανέμονται και χρησιμοποιούνται στους οικιακούς χρήστες και κατοίκους της της περιοχής για δωρεάν θέρμανση. Φυσικά στο Blockchain εκτός από τις επίσημες αρχές και τα εταιρικά σχήματα που έχουν κατανοήσει ότι μέρος των αντιθέσεων του συστήματος μπορούν να επιλυθούν με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν και παράνομα δίκτυα κλοπής μεγατόνων ηλεκτρικής ενέργειας που κάνουν ζημιά σε αυτό που ονομάζεται εξόρυξη, ωστόσο οι μεγάλες δυνάμεις στο χώρο αυτό είναι οι μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες του πλανήτη δηλαδή οι ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα που με τον πρόγονο του BC την βαριά βιομηχανία, κατασκεύαζαν εργοστάσια αντί για προϊόντα, ήταν πρωτεργάτες την δημιουργία και κατασκευή βιομηχανικών υποδομών στην ελαφρά βιομηχανία όπου γης.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές του COVID-19, που συνεχίζει να είναι γύρω μας αμείωτα, με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση ύφεσης και χωρίς εμφανή σημάδια ζωηρότητας.
Το ανεξάρτητο κέντρο Τεχνολογίας και διαδικτύου, καθώς και το
portal μας συνεχίζουν να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε ζωντανοί με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.