Η νέα μας σελίδα είναι πραγματικότητα

secnd_kefalida

Το υποσχεθήκαμε και έγινε πραγματικότητα, ενόψει του 2016, όπου το istosch data & web center συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2015 &της νέας χρονιάς, με περηφάνεια παρουσιάζουμε τη νέα επίσημη ιστοσελίδα μας.

Στο κατώφλι των 10 χρόνων του ISTOSCH DATA &WEB CENTER από το Φθινόπωρο του 2015 και ολόκληρο το 2016 ξεκίνησησε μια σειρά από εκδηλώσεις, εκπλήξεις αλλά και προσφορές που στόχο έχουν την καλύτερη γνωριμία, επαφή με το κοινό, τα μέλη, τους φίλους και τους πελάτες του, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί ένα χρόνο νωρίτερα…Το istosch data &web center jεκινήσε ένα δύσκολο εγχείρημα, αρχικά με τοn σχεδιασμό της δράσης, ήδη από το τέλος του καλοκαιριού του 2014 και για ένα μιση χρόνο δημιούργησε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει μια σειρά πράηγματα.Ως έναρξή της τελικής προετοιμασίας οριοθετήθηκε η 21η/10/2015, με στόχο μέχρι και το τέλος του 2016 το «κέντρο προετοιμασίας & εισαγωγής δεδομένων», οι «υπηρεσίες πληροφορικής &διαδικτύου», και το «εμπόριο & επισκευές πληροφοριακού υλικού» ISTOSCH να γίνουν ακόμα καλύτερα και πιο κοντά στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σας. Το istosch data &web center, ως όμιλος επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις &events φέρνοντας όλο και πιο κοντά τον κόσμο του με το αντικείμενο των δραστηριοτήτων του, ξεκινώντας από την παρουσίαση του νέου web-shop στις 21/10/2015 και την αναβάθμιση όλων των ιστοσελίδων του συνολικά με τελεύταία την παρούσα ιστοσελίδα στις 15/12/2016. Από εδώ θα γνωστοποιούνται το πρόγραμμα με ότι νεότερο θα προκύπτει σε εκδηλώσεις, παροχές, εκπλήξεις αλλά και προσφορές με στόχο την καλύτερη γνωριμία, επαφή με το κοινό, τα μέλη, τους φίλους και τους πελάτες του…
Το istosch data &web center σας ευχαριστεί από καρδιάς για τη μέχρι σήμερα δεκάχρονη στήριξη σας και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει όπως ξεκίνησε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό, ταξίδι που ευελπιστεί να συνεχίσει και στο μέλλον πάντα με τη δική σας συμβολή και στήριξη.

Το istosch data & web center,με υπερηφάνεια παρουσιάσε την έκδοση του βιβλίου του συγγραφέα ποιητή Μανώλη Δρακάκη από τις εκδόσεις του το φθινόπορο του 2015 και σας ενημερώνει για την αμέσως επόμενη έκδοση του νεότερου του βιβλίου εν όψει της νέας χρονιάς…
Το περιεχόμενο του βιβλίου “Στη γη των γιγάντων”(Νέα βιβλίο του με ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η/9/2015), που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις istosch έχει ως εξής: “Μέσα απ΄το δυνατό φως και τις μεγάλες πυρκαγιές περνάει το δίκιο όλων των λαών της γης και αυγατένουν τα όνειρα των.
Η ζωή κατά εποχές, περνάει μέσα από τις φόγες σαν αστραπή κι οι γδούποι που αφήνει, είναι μεγάλοι , η με συγκρούσει θανατικές, η θεομπόρες, αληθινές στη γη των γιγάντων.
1670, ο ζυγός των Οθωμανών εκκαθίδρεν στα μέρη που γέννησαν τους γίγαντες, στη γη του μαρτυρίου.
Μαρτύριο είναι ο ζυγός και η σκλαβιά, λαών και ανθρώπων, από άξυστους και βάρβαρους πολεμόφθονους, οι περισσότεροι από αυτούς.
Το μίσος, ήταν το μόνο δίδαγμα που μπορούσαν να συλλάβουν στο νου τους οι Οθωμανοί. Αποτελούσαν, άλωση, ανάλωση, αφανισμό, στη γέννα των Κρητών, των γιγάντων, στα χρόνια του μίσους, όπου το φανάρι κατάλυε το νου, κι Οθωμανοί ποδηγετούσαν την ψυχή κάθε φυλής..

 

secnd_kefalida