Το καυτό πτερύγιο του καρχαρία…

Αποτέλεσμα εικόνας για melvins flipper covers ep

Κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες από την μοναδική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία “Amphetamine Reptile Records” ένα EP και υπό τη μορφή βινυλίου(που επί τέλους επέστρεψε δυναμικά εδώ και μια πενταετία), που είναι όλα τα λεφτά, το χτες και το σήμερα στο αύριο με όρους μεθαύριο.. Δυο μεγάλα ονόματα και τεράστια συγκροτήματα του underground rock & roll που ενώνουν τις δυνάμεις τους, μιλάμε για τα τοτέμ του Hardcore Punk του 1984, τους”Flipper” και τους συνεχιστές του Grunge, πότε με όρους American Punk και πότε με όρους Stoner, τους Θρυλικοί Melvins. Παίζουν βρόμικα με καθαρά μακρόσυρτα χτυπήματα στις κιθάρες, με πέμπτες που έχουν minore και υποτονικά χαρακτηριστικά, γκρεμίζοντας τα ενυδρεία που μέσα τους κλείνουν τα πιο καυτά ηλεκτρικά ψάρια του ωκεανού…

Οι Melvins και οι Flipper κυκλοφόρησαν ένα EP που φέρει τον τίτλο Hot Fish σε κοινή θέα. Η εν λόγω κυκλοφορία έχει τέσσερα κομμάτια. Με τέσσερα κομμάτια, αρχής γενομένης του “Hot Fish” των Flipper, το οποίο είχαν παλαιότερα διασκευάσει οι Melvins στο Lysol.

Τεράστια συνεργασία, από δυο τεράστια σχήματα, τα οποία αποδείχνουν αυτό που χρόνια λέμε πως τα παλιά γκρουπ, χωρίς τις τεχνικές αρτιότητες των ακόμα παλαιότερων, έβγαλαν τη μουσική του τέλους του 20ου αιώνα με άλλα 200 χρόνια περιθώριο δυνατοτήτων της….

The webSHOP of data & web center, η Τεχνολογία στην αποκορύφωση της.