1.500.000 χτυπήματα & το ταξίδι συνεχίζεται!!!

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

1.500.000 χτυπήματα!!!

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Τα 1.500.000 χτυπήματα είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο!

Όταν πατήσαμε τα 1.000.000 χτυπήματα από τον Μάρτη του 2015 μέχρι και τις 19 του Μάρτη του 2016, κανείς δε μπορούσε να μας πείσει, ότι τα υπόλοιπα 500.000 θα πραγματοποιούνταν τόσο γρήγορα. Στα 1.500.000 χτυπήματα δε συνυπολογίζουμε τα άλλα 300.000 του istoschSHOP, ούτε αυτά των ιστολογίων.

Από τις 19 Μαρτίου και μετά όταν είχαμε φτάσει τα 1.000.000, δεν ήταν τόσο εύκολο να φανταστούμε ότι μέσα σε 3,5 μήνες θα κατορθώναμε το ακατόρθωτο για σελίδα Κρητικής επιχείρησης που έχει όμως βλέψεις για πολύ ψηλά πέρα απ΄ τα Χανιά, την Κρήτη και γιατί όχι ίσως και πέρα απ΄ την Ελληνική επικράτεια.  Το γεγονός αυτό καταδείχνει την δυναμική ανάπτυξη του istosch data &web center αλλά και του istosch data & technologies lab, που ακόμα και οι πλέον αισιόδοξες προβλέψεις μας δεν μπορούσαν να προβλέψουν τέτοιου είδους δυναμική!!!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας αλλά πατώντας και στη γη, τα δεκάχρονα του istosch data & web center αποτελούν το έναυσμα για τα επόμενα μεγάλα βήματα για τα οποία θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.

Να προσθέσουμε εδώ πέρα πως η κεντρική μας εκδήλωση για τα 10 χρόνα της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο BE-GUEST, στην παραλία Ξεκοφτό στο Ανατολικό κάτω Κουμ-Καπί στα Χανιά την Κυριακή 25/6/2016, παρουσία δεκάδων καλεσμένων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, με κεντρικό θέμα “on line αγορές και ψηφιακός κόσμος στο κατώφλι του 2020”!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες που παραβρέθηκαν και όσους δεν τα κατάφεραν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, ωστόσο επιφυλασσόμαστε για την επικείμενη εκδήλωση στο τέλος του Φθινοπώρου που θα κλείσει και τους εορτασμούς για τα δεκάχρονα του istosch data &web center.

                                                                                                          30/6/2016  istosch data &web center

 

 

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal