50 χρόνια AMD, gaming & Ryzen 7…

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αποτέλεσμα εικόνας για αμδ ρυζεν 7

Η AMD (Advanced Micro Devices, Inc.) την 1/5/2019 γίνεται 50 ετών και προετοιμάζει σύμφωνα με Ιαπωνικό ιστότοπο σε προσφορές που θα κρατήσουν μέχρι τις 23/6/2019 και που θα κάνουν τους gamers να παραμιλούν. Η εν λόγω εταιρεία εν όψη της πεντηκονταετίας σε όλες τις υψηλών προδιαγραφών κάρτες γραφικών και όλους τους πολυπύρηνους επεξεργαστές της θα δώσει το δικαίωμα οι αγοραστές να λάβουν δύο παιχνίδια δωρεάν. Το Tom Clancy’s “The Division 2” Gold Edition και το “Παγκόσμιο Πόλεμο Z.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Η AMD (σύμφωνα με τον Ιαπωνικό ιστότοπο που το ανακοίνωσε και το αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα, χωρίς να αναφέρουν ποιος είναι είναι αυτός), δεσμεύτηκε ότι με την αγορά της Χρυσής έκδοσης» Ryzen 7 2700X αλλά και όλων τα άλλων υψηλής κατηγορίας μοντέλων και αν αγορασθεί η Gold edition proc, πως θα στείλει μια επιγραφή με λέιζερ Lisa Su σε αυτό το heatspreader τα δύο παιχνίδια με ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο και το T-Shirt της 50ης επετείου της AMD.

Παράλληλα η AMD ανακοινώνει για το νέο Ryzen 7 Pro είναι έως και 14% ταχύτερος στην επεξεργασία και δημιουργία περιβάλλοντος οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και σε κάθε επαγγελματική εφαρμογή από ένα αντίστοιχο laptop με οποιαδήποτε έκδοση επεξεργαστή Intel Core i7. Οι κατασκευαστές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φορητούς υπολογιστές που θα φέρουν επεξεργαστές AMD Ryzen Pro μέσα στον επόμενο μήνα αυτής της χρονιάς εκτός από την HP και Lenovo, στο παιχνίδι μπαίνουν δυνατά και η Dell καθώς και το ACER GROUP….

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal