50 χρόνια AMD, gaming & Ryzen 7…

Αποτέλεσμα εικόνας για αμδ ρυζεν 7

Η AMD (Advanced Micro Devices, Inc.) την 1/5/2019 γίνεται 50 ετών και προετοιμάζει σύμφωνα με Ιαπωνικό ιστότοπο σε προσφορές που θα κρατήσουν μέχρι τις 23/6/2019 και που θα κάνουν τους gamers να παραμιλούν. Η εν λόγω εταιρεία εν όψη της πεντηκονταετίας σε όλες τις υψηλών προδιαγραφών κάρτες γραφικών και όλους τους πολυπύρηνους επεξεργαστές της θα δώσει το δικαίωμα οι αγοραστές να λάβουν δύο παιχνίδια δωρεάν. Το Tom Clancy’s “The Division 2” Gold Edition και το “Παγκόσμιο Πόλεμο Z.

Η AMD (σύμφωνα με τον Ιαπωνικό ιστότοπο που το ανακοίνωσε και το αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα, χωρίς να αναφέρουν ποιος είναι είναι αυτός), δεσμεύτηκε ότι με την αγορά της Χρυσής έκδοσης» Ryzen 7 2700X αλλά και όλων τα άλλων υψηλής κατηγορίας μοντέλων και αν αγορασθεί η Gold edition proc, πως θα στείλει μια επιγραφή με λέιζερ Lisa Su σε αυτό το heatspreader τα δύο παιχνίδια με ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο και το T-Shirt της 50ης επετείου της AMD.

Παράλληλα η AMD ανακοινώνει για το νέο Ryzen 7 Pro είναι έως και 14% ταχύτερος στην επεξεργασία και δημιουργία περιβάλλοντος οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και σε κάθε επαγγελματική εφαρμογή από ένα αντίστοιχο laptop με οποιαδήποτε έκδοση επεξεργαστή Intel Core i7. Οι κατασκευαστές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φορητούς υπολογιστές που θα φέρουν επεξεργαστές AMD Ryzen Pro μέσα στον επόμενο μήνα αυτής της χρονιάς εκτός από την HP και Lenovo, στο παιχνίδι μπαίνουν δυνατά και η Dell καθώς και το ACER GROUP….