H Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αιαδικτυακά Μαθήματα Αγγλικών, από την διακεκριμένη Καθηγήτρια Αρχοντούλα Κορεκτσίδου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

 

 

H Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12

Μέσα σε συνθήκες τρομακτικού καπιταλιστικού ανταγωνισμού πάνω στο νομοτελειακά επερχόμενο 5G ανάμεσα στους 3 μεγάλους καινοτόμους τεχνολογικούς κατασκευαστές, υπέρ-παίκτες των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, ανάμεσα δηλαδή στους Κινεζικούς κολοσσούς HUAWEI, Xiaomi και την Apple, η τελευταία παρουσίασε το νέο iPhone 12 επιταχύνοντας την εξελικτική διαδικασία στις τηλεπικοινωνίες και όχι μόνο στην αγορά συσκευών. Αυτό κατά την ταπεινή μας γνώμη παρότι φαινομενικά ήρθε στην ώρα της, καθυστέρησε αρκετά χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εφικτό να δείτε τους λογαριασμούς των παρόχων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας να μειώνονται όπως παλιά, τουτέστιν θα αυξάνονται και όχι μόνο σταθερά αριθμητικά, αλλά (κρατήστε το αυτό) και λογαριθμικά(δηλαδή κατά γεωμετρική πρόοδο), ο λόγος η αναγκαιότητα αναβάθμισης των υποδομών τους στην προσπάθεια επαναπροσαρμογής τους στη νέα φάση που λίγοι θα επιβιώσουν . Φυσικά από τούδε και μετά όλα θα είναι αλλιώς και να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι μέχρι το τέλος του Χειμώνα του 2021(πολύ σύντομα δηλαδή), όλα θα επιταχυνθούν σε τέτοιο βαθμό πίεσης, που τεχνολογικά η χρόνια που έρχεται, δε θα μοιάζει και σε πολλά με την φετινή. Δηλαδή τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το σήμερα που οσονούπω θα γίνει χτες, ωστόσο όπου δεν υπάρχουν δυνατότητες προσαρμογής και καθυστερήσεις, είτε πολλά θα παραμένουν ίδια σε κάποιους από τους παρόχους(γιατί αυτοί θα συμπιεστούν περισσότερο), είτε θα προχωρήσουμε σε παραπέρα συγχωνεύσεις, απορροφήσεις κοκ. Το ενδιαφέρον όμως είναι το δια ταύτα και πάμε κατευθείαν σε αυτό, όπου εμπεριέχεται και το όλον ρεζουμέ!!!

Σύμφωνα με τον Τιμ Κουκ και γενικό διευθυντή του αμερικανικού κολοσσού τεχνολογίας της Apple, η παρουσίαση του iPhone 12 σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής καθώς θα έχει δικτύωση 5G και συνεχίζοντας τα λεγόμενα του όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε Το iPhone 12 είναι 11% πιο λεπτό, 15% μικρότερο σε όγκο και 16% πιο ελαφρύ από το iPhone 11, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις και σε πέντε χρώματα, ενώ το νέο iPhone 12 θα εμπεριέχει την καινοτομία του κεραμικού περιβλήματος στην ποιότητα της κατασκευής, η οποία θα του παρέχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη θωράκιση και εν τέλη προστασία σε περίπτωση που ατυχώς η βίαια πέσει στο έδαφος, πράγμα που το καθιστά ανθεκτικότερο από κάθε άλλο «γυάλινο» και κυριλέ smartphone. Άλλη μια “καινοτομία” είναι η εξής, θα παρέχει τον επεξεργαστή Α14 και θα είναι το πρώτο smartphone με τεχνολογία επεξεργαστή 5nm, ενώ οι κάμερες του iPhone 12 θα είναι 12ΜP, μαζί με μια 12MP με διάφραγμα f/1.6, ενώ θα έχει Βελτιωμένες αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch

  • Το iPhone 12.
  • Το iPhone 12 Mini.
  • Το iPhone 12 Pro.
  • Και το iPhone 12 Pro Max.

To iPhone 12 Mini θα μοιάζει με το iPhοne 8, αλλά με οθόνη 5,4 ιντσών. Θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από κάθε smartphone με δικτύωση 5G σε όλο τον κόσμο, ενώ η τιμή του iPhone 12 Mini θα ξεκινά από 699 δολάρια (δηλαδή 595,58 ευρώ), ενώ του iPhone 12 από 799 δολάρια (δηλαδή 680,78 ευρώ).

Το iPhone 12 Pro θα έχει οθόνη από 5,8 έως 6,1 ίντσες, ενώ το iPhone 12 Pro Max από 6,5 έως 6,7 ίντσες. Θα έχουν κάμερες 12MP με διάφραγμα f/1.6, που εξοπλίζονται με φακό επτά στοιχείων, κάμερα τηλεφακού 52mm με εστιακό μήκος 65mm και οπτικό ζουμ 2.5x, τέλος Θα έχει 87% βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τιμή του iPhone 12 Pro ξεκινά από 999 δολάρια (δηλαδή 851,25 ευρώ), ενώ του iPhone Pro Max από τα 1.099 δολάρια (δηλαδή 933,47 ευρώ).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.


Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές του COVID-19, που συνεχίζει να είναι γύρω μας αμείωτα, με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση ύφεσης και χωρίς εμφανή σημάδια ζωηρότητας.
Το ανεξάρτητο κέντρο Τεχνολογίας και διαδικτύου, καθώς και το
portal μας συνεχίζουν να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε ζωντανοί με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.