Ανανέωση ιστοσελίδας Επιχείρησης Χωματουργικών εργασιών

Ανανέωση ιστοσελίδας Επιχείρησης Χωματουργικών εργασιών

Πέρα από μεγάλη χαρά, αποτελεί και εξίσου μεγάλη τιμή, αλλά και δοκιμαστικό πεδίο αναφοράς, να σε εμπιστεύονται διάφοροι επαγγελματίες από πολλές διαφορετικές Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες και πολύ διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες, που από μόνο του ως μαθηματικό αξίωμα, αναδείχνει ότι η ποιότητα της μέχρι τώρα δουλειά σου, αναγνωρίζεται και πέρα από τα σύνορα του τόπου που κατοικοεδρεύεις και εργάζεσαι!
Είναι μεγάλη υπόθεση να σε εμπιστεύονται άνθρωποι από ολόκληρη την επικράτεια της χώρας και να σου αναθέτουν την προβολή καθώς και την δημιουργία και αναδημιουργία της εργασίας τους.
Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, ούτε να λέμε ότι δεν κάνουμε λάθη, εξάλλου μόνο οι νεκροί δεν κάνουν, δεν μας αρέσει γιατί με σεμνότητα και ταπεινότητα, καθώς και με τη διαλεκτική της καθημερινής επιμόρφωσης σε έναν τομέα που συνεχώς αναπτύσσεται συνεχώς μαθαίνουμε και από τα λάθη μας και από τις επιλογές μας, γιατί ως προγραμματιστές μας αρέσει να βάζουμε τη διαλεκτική της λογικής στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση, τόσο της μορφής, όσο και του περιεχομένου της δουλειάς.
Δεν λέμε παρότι είναι δύσκολο, αλλά έξοχος απαιτητικό να συνδυάζεις όλα όσα παραπάνω προλογίσαμε, προσπαθώντας να κατανοήσεις αν όχι επακριβώς, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, τι ζητούν από σένα και τι είναι έως τώρα δυνατό και εφικτό για να το πραγματοποιήσεις και να το φέρεις εις πέρας με θετικό πρόσημο.

Το να χρησιμοποιείς ολόκληρη τη σφαίρα της φαντασίας, το υποτιθέμενο ταλέντο, τις εντός και εκτός εγχειριδίου πατέντες, καθώς και το μέγιστο των τεχνικών δυνατοτήτων σε μια συνάρτηση, εκτός από πρόκληση είναι και σχεδιασμός, πολλές φορές που ξεπερνάει τα όρια του στενού εργασιακού περιβάλλοντος και σε απασχολεί διαρκώς, πως αυτό θα επιτευχθεί στο ακέραιο.
Δεν το κρύβουμε, η αναβάθμιση της παρακάτω σελίδας, δοκίμασε τα όρια μας τα οποία αλληλοαναιρούνταν διαρκώς, ωστόσο τόνωνε την εφευρετικότητα μας και μας προβλημάτιζε αρκετά ως προς το τελικό αποτέλεσμα πριν αυτό βγει στον αέρα, δηλαδή πριν αναρτηθεί. Θέλαμε όπως και δήποτε πέρα και εκτός από τις τεχνικές του πλευρές και την αρτιότητα, την αξιοπιστία και ευχρηστία που αυτές διέπονται, να είναι αρεστές και ως προς το αποτέλεσμα από τους ανθρώπους που σου δείχνουν εμπιστοσύνη και πραγματικά είναι η υπέρ μέγιστη η τιμή τόσο ως επαγγελματία, αλλά και ως άνθρωπο να ακούς τον ενθουσιασμό τους για το αποτέλεσμα.
Αυτές οι αξίες, που είναι και αποτέλεσμα της αξίας(με την Μαρξιστική έννοια ως εργατοώρες), είναι η καλύτερη ηθική ανταμοιβή που ξεπερνά τις πληρωμές σε χρήμα και αποτελεί εύσημο, ίσως και παράσημο από αυτούς που με αίμα σε πληρώνουν για να προβάλεται η εικόνα της δουλειάς τους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την Δευτέρα 5 του Απρίλη, ολοκληρώσαμε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης Χωματουργικών Εργασιών από το Ληξούρι της Κεφαλλονιάς του κυρίου Μαρκαντωνάτου Ιωάννη.
Πρόκειται για την ιστοσελίδα https://xomatourgika-markantonatos.gr και σε αυτήν την αναβάθμιση, πέραν του κλασσικού lay out που προσέφερε μια συνεργαζόμενη κατασκευαστική εταιρεία θεμάτων με (και για) το WordPress, έγινε μια πληθώρα από παραμετροποιήσεις ανεξάρτητες από το θέμα που επιλέξαμε, οι οποίες έδωσαν μια παραπέρα ζωντάνια στο θέμα.
Οι αλλαγές ήταν τόσο στα CSS, την html, όσο και στην php αλλά και στα σενάρια που πέραν των υπαρχόντων προσθέσαμε κι άλλα, στο μέτρο του δυνατού για να μην χαλάσουν την τεχνική αρτιότητα της σελίδας.

Πέραν των δυνατοτήτων για μέχρι ενός σημείου παραμετροποιήσεων που προσέφερε το θέμα, εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα, γράψαμε κώδικα, τον ενσωματώσαμε στους φακέλους της σελίδας, και προσθέσαμε και κάποιους έξτρα νέους πίνακες στις βάσεις δεδομένων στην MySQL.
Η συγκεκριμένη διαδικασία για τον ανασχεδιασμό – ανακατασκευή και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του https://xomatourgika-markantonatos.gr, απαιτούσε σειριακά τρεις φάσεις:
α) Τον σωστό σχεδιασμό και την ακριβέστατη αρχιτεκτονική της, σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες και τις σχεδιαστικές ανάγκες του lay-out,
β) Την κατασκευή καθώς και προσθήκη τεχνικών εργαλείων που θα προσαρμόζονταν σε αυτήν την καθιστούσαν τόσο τεχνικά, όσο και αισθητικά συμβατή, με το σύνολό των περιηγητών και των υλικών μέσων ανάγνωσης(κινητό, ταμπλέτα, σταθερούς & φορητούς υπολογιστές) και
γ) την σωστή λειτουργία των κατηγοριών, συνδέσμων, λέξων κλειδιών, για να τρέχει γρήγορα σε όλα μήκη, πλάτη και βάθη της, καθώς και στις μηχανές αναζήτησης.

Ευχαριστούμε από Καρδιάς τους συνεργάτες και προσωπικά τον ίδιο τον κ. Μαρκαντωνάτο Ιωάννη “Χωματουργικές εργασίες Ληξουρι Κεφαλονιάς” Τηλ: 26710-91945 Κιν: 6977990793/ 6979693955 Email: dim_markantonatos@yahoo.com για την τιμή που μας έκανε και τους ευχόμαστε καλές δουλειές με υγεία χαρά και προκοπή.

Μαρκαντωνάτος Ιωάννης Χωματουργικές εργασίες Ληξουρι Κεφαλονιάς Τηλ: 26710-91945 Κιν: 6977990793/ 6979693955 Email: dim_markantonatos@yahoo.com

23/12/2020 Το 12ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων
24/12/2020 Οι 20 σπουδαιότερες ταινίες του Σινεμά για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
26/12/2020Οι 30 σπουδαιότερες μουσικές κυκλοφορίες του ηλεκτρικού ήχου και της Jazz για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
28/12/2020 Μεγάλο Αφιέρωμα στο No Wave
30/12/2020 Οι 100 σπουδαιότερους δίσκοι του ηλεκτρικού ήχου, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Πρωτοχρονιά 31/12/2020 23:59 & 1/1/20210 00:01, Οι 100 καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι σήμερα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Παραμονή των φώτων 5/1/2021 θα καταγράψουμε τις 100 σπουδαιότερες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου με τα κριτήρια του istos-ch.com
7/1/2021, Τα 50 Σπουδαιότερα αποκλειστικά λογοτεχνικά βιβλία, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.