Η Άτεχνη ποίηση των Pixies το Φθινόπωρο του 2022

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αιαδικτυακά Μαθήματα Αγγλικών, από την διακεκριμένη Καθηγήτρια Αρχοντούλα Κορεκτσίδου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

 

 

Η Άτεχνη ποίηση των Pixies το Φθινόπωρο του 2022

Οι Pixies, δηλαδή τα ξωτικά της Βοστόνης επέστρεψαν δριμύτερα, με σκοπό να κυκλοφορήσουν τον σπουδαιότερο δίσκο της δεκαετίας που διανύουμε κι ας είμαστε ακόμα στο 2022, έστω και στο τέλος του. στις 30 του Σεπτέμβρη της χρονιάς τον 15ο δίσκο τους που μαζί με τον προηγούμενο το Beneath The Eyrie του 2019, θα θυμίζουν τουλάχιστον στη μορφή την καλύτερη εποχή αυτού του σχήματος από το 1987 μέχρι το 1991, όταν κυκλοφόρησαν 5 από τους σπουδαιότερους δίσκους όλων των εποχών για τον ηλεκτρικό Ήχο, με τον τίτλο Doggerel, σε περιορισμένα αντίτυπα, και το portal μας τον παρουσιάζει συγκλονισμένο για μια ακόμη φορά μαζί τους.

Η Άτεχνη ποίηση των ξωτικών της Βοστόνης, καθώς και η ρυθμική, εντελώς δυσαρμονική και ανάρμοστη μουσική τους, συναντούν και συνιστούν χωρίς περιστροφές, την επιβλητική ατονία στη μελωδία που από ευθύγραμμη, μετατρέπεται απότομα σε κυκλική, προξενώντας ντελίριο ενθουσιασμού, μέθεξης και παράκρουσης για μια ακόμα φορά, καταγράφοντας το απόλυτο Alternative Rock, Indie Rock.
Οι Pixies, ένα από τα σπουδαιότερα σχήματα του όλου πανκ, υπογράφουν σε πολυεθνική πλέον εταιρεία μαζεύοντας τα τελευταία τους ένσημα και με μια μπασίστα από την Αργεντινή την στην κυριολεξία γυναικάρα Paz Lenchantin, να αποδείχνεται η σπουδαιότερη συνθέτης του 21ου Αιώνα στο χώρο αυτό.

Οι Pixies παρουσιάζουν με όρους μετάνοιας μια τεράστια δισκάρα που ρέπει στη μεταφυσική με όρους σαρκασμού κι άντε να το καταλάβεις, αφού κουνούν το δάχτυλο σαν άλλοι ιεροεξεταστές στον εαυτό τους, λες και ζουν την τελευταία μέρα της ζωής τους, κάτω από μια προομοίωση μέσω ολογραμμάτων, του Θόλου του Ουρανού, ενός θόλου που χρησιμοποιείται και που ετοιμάζεται να τους φωτίσει με της αστραπές του Γιαραμπή, και έπειτα να τους κατακεραυνώσει μέσω της επιβλητικής και εκδικητικής μανίας και κατ΄ επέκτασιν τιμωρίας του, σαν ο αλάθητος και ρεβανσιστής Θεός, που επιστρέφει μανιασμένος και διψασμένος για εκδίκηση, επειδή στην πανσέληνο του Αυγούστου, ερωτευτήκανε αλύπητα και αδυσώπητα, μια ελκυστική – εντυπωσιακή και χυμώδη κορασίδα με ένα ποτήρι κρασί στο αριστερό τους χέρι, όπου τα κατακάθια του οινοπνευματώδους ποτού, ήταν περισσότερα από τον οίνο για την τελευταία εις υγεία τους στην δισκογραφία.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch

Αυτό το Αριστούργημα που περιδιαβαίνει σε ολόκληρη την ιστορία αυτής της τεράστιας μπάντας, που για μας τουλάχιστον οι πέντε πρώτοι τους δίσκοι, ανήκουν στους 100 σπουδαιότερους δίσκους του όλου ροκ εν ρολ, σε παραγωγή του Tom Dalgety.
Αυτή είναι η υπέροχη μουσική παρέα του Black Francis (όπου το πραγματικό του όνομα είναι Charles Michael Kittridge Thompson IV), η οποία, μετά την κατακλυσμιαία περιοδεία τους ανά τον κόσμο, όπου και δισκογραφήθηκε μέρος της, πάλι το 2022, μπήκαν στο στούντιο για να δισκογραφήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα και να το στείλουν για μια ακόμη φορά στην αιωνιότητα, πριν ξαναβγούν στην επόμενη περιοδεία τους με σεμνότητα και ταπεινότητα μαζί τη νέα τους δουλειά που φέρει τον τίτλο Άτεχνη ποίηση.

LP Pixies – Doggerel

Label:BMG – INFECT701ELP
Format:Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Gatefold, Yellow Vinyl
Country:E.U
Released:September, 30, 2022
Genre:PUNK-ROCK
Style:Alternative Rock, Indies, Post Shoegaze, Space Rock
A1Nomatterday.
A2Vault of Heaven
A3Dregs of the Wine
A4Haunted House
A5Get Simulated
A6The Lord Has Come Back Today
B1Thunder And Lightning
B2There’s A Moon On
B3Pagan Man
B4Who’s More Sorry Now?
B5You’re Such A Sadducee
B6Doggerel

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Το ημερολόγιο φορτώνει...
Powered by Booking Calendar
captcha

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές του COVID-19, που συνεχίζει να είναι γύρω μας αμείωτα, με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση ύφεσης και χωρίς εμφανή σημάδια ζωηρότητας.
Το ανεξάρτητο κέντρο Τεχνολογίας και διαδικτύου, καθώς και το
portal μας συνεχίζουν να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε ζωντανοί με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

RCT TEAM

Η ομάδα Radio Collectiva Team είναι μια εικονική ομάδα δραστηριοτήτων που ίδρυσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κοτσώνης στα Χανιά, με αφορμή την εκπομπή του "Κολλεκτίβα της Σελήνης" το 1995 και η οποία σύντομα μετονομάστηκε σε "Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες". Το 2008 ξεκίνησε το Blogging και σήμερα εκτός από αυτό συμμετέχει στο portal istosh data &technologies lab και στο the-blue.gr