Δεν φταίει η ημερομηνία, αλλά οι αιτίες που δημιούργησαν το “τέρας” της επταετίας.

Αναδημοσίευση από το Blog “Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες” των συνεργατών από το RCT.

https://hlek-collectives.blogspot.com/2019/04/21.html/

Η Κύπρος χωρίστηκε στα δύο με τη συμβολή της Χούντας. Μιας θράκας “υπερπατριωτών” που τόσο η Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου(και νονού του Γ. Παπαδόπουλου), όσο και η ΕΡΕ(Εθνική Ριζοσπαστική Ένωσις), όσο και το ανέκαθεν Βρετανόφιλο Παλάτι γαλούχησαν, κάνοντας τα στραβά μάτια. 
Η στρατιωτική δικτατορία που σαν σήμερα το 1967 ανέλαβε τα ηνία της χώρας, διέλυσε το σύμπαν, όργωσε και έσπειρε την πρώτη, οριστική και αμετάκλητη καπιταλιστική ανάπτυξη της χώρας “με το μαστίγιο”, υπό το άγρυπνο βλέμμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ* που κανόνιζαν τα πάντα στην εκτέλεση του, βάζοντας τη χώρα στο γύψο για εφτά συνεχόμενα χρόνια.
Όταν οι τελευταίες* κατάλαβαν από τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, ότι ο σταθμάρχης τους Γ. Παπαδόπουλος θα έχανε τον έλεγχο, (με αποτέλεσμα να μην πάρουν αυτό που ήθελαν), τον αντικατέστησαν με ένα νέο “πραξικόπημα” στις 15/7/1974. Επικεφαλής ήταν Δ. Ιωαννίδης(ένα πραγματικό κτήνος της ΕΑΤ ΕΣΑ), όπου διαμέσου αυτού η Κύπρος στο πιο ζωτικό της κομμάτι το ΒΑ, βρίσκεται υπό κατοχή ακόμα και σήμερα. (Η συνέχεια εδώ)….

https://hlek-collectives.blogspot.com/2019/04/21.html/

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal