istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

webSERVICES

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...     istosch graphic applications &corporate logos

webSERVICES

 1

Web Advertising

Το istosch totaly operation promotions πραγματοποιεί
όλη την γραμμή σχεδίασης κατασκευής, διαχείρισης logo
design, adbertising, hosting, logo design,
web promotion, δίνοντας δυναμική & κύρος στη διαφήμιση σας.
 cpanel-advertising2
Το istosch totaly operation promotions σχεδιάζει, φιλοξενεί τη διαφήμιση σας σε πακέτα από χαμηλού κόστους στις μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοπύλες & ιστοσελίδες μας ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και φυσικά τις ανάγκες που κατά περίπτωση παρουσιάζονται στην προώθηση των προϊόντων σας στα webshop, στα portal και το site μας..
Το istosch totaly operation promotions φιλοδοξεί να στηρίξει και να φιλοξενήσει, γρήγορα, δυναμικά, ποιοτικά και δημιουργικά τις προσπάθειες προβολής των εμπορικών και επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο με το ανέβασμα και το στήσιμο της εμπορικής σας ρεκλάμας.
Η προσπάθεια προπαγάνδισης στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες και η ανάδειξη τους,
όχι ως τη λιγότερο επιζήμια, αλλά τη περισσότερο επικερδή προσπάθεια του αγοραστικού κοινού σε αυτά και αυτές, αποτελεί τη μαγιά που θα προσφέρει συνολικά μεγαλύτερα οφέλη στο κύκλο εργασιών και θα αποδώσει τελικά τα προσδοκώμενα κέρδη σε χρόνο μικρότερο του αναμενομένου. Η διαφήμιση για την οποία αναφερόμαστε είναι και δική μας υπόθεση. Για μάς η διαφήμιση δεν είναι μόνο διαμόρφωση της ρεκλάμας ούτε μόνο που θα προβάλλεται αυτή. Η ρεκλάμα είναι μόνο το αποτέλεσμα. Μια διαφημιστική καμπάνια που σέβεται τον εαυτό της δε στέκετε μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως στη προετοιμασία της. Μέχρι να φτάσει στη δημιουργία της υπάρχει δρόμος,
έρευνα αγοράς και μελέτη συμπεριφοράς του αγοραστικού κοινού. Εμείς και οι συνεργάτες μας, το διαφημιστικό τμήμα της istosch
data&web center, το τμήμα istosch totaly operation promotions, πραγματοποιούμε αυτή τη προετοιμασία με όλες τις απαραίτητες επιστημονικές μέθοδες. Ο σεβασμός στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και πως αυτά θα κατακτήσουν ένα τμήμα της αγοράς, απαιτούν και την ανάλογη μελέτη πριν μετουσιωθεί η καμπάνια σε πραγματικότητα. Οι πλέον σύγχρονες μέθοδες προετοιμασίας αναδείχνουν πως κάποιοι απ’ τους όχι και τόσο φανερούς τρόπους διείσδυσης των προϊόντων και των υπηρεσιών στην αγορά, παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο ως προς το αποτέλεσμα και τελικά είναι αυτοί οι τρόποι που ανεβάζουν τους κύκλους εργασιών σας και κατ’ επέκταση τα κέρδη σας.
Ο σκοπός μας δεν ήταν να κάνουμε ένα ακόμα διαφημιστικό τμήμα και να κατοχυρώσουμε ένα πελατολόγιο χωρίς αυτό να ξέρει σε τι κοινό απευθύνετε. Σκοπός μας είναι να προετοιμάσουμε το έδαφος σε εκείνο το κοινό που θα αναφέρεστε, η να διερευνήσουμε τέλος πάντων πιο είναι αυτό και να αναλάβουμε και τη παραπέρα πραγματοποίηση της.

lowVERTISING medVERTISING dynVERTISING

2

Web Design

</object> “web_development” ?
Το istosch data & web center πραγματοποιεί όλη την γραμμή σχεδίασης κατασκευής, διαχείρισης web design, web development, web hosting, web promotion(SEO), δίνοντας δυναμική & κύρος στην ιστοσελίδα η την ιστοπύλη σας.
web_design
Το istosch data & web center σχεδιάζει, κατασκευάζει, φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας από πακέτα χαμηλού κόστους και προϋπολογισμού, (δηλαδή στατικής σχεδίασης & προγραμματισμού [WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get)], μέχρι δυναμικά web sites, web shop, web portals, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και φυσικά τις ανάγκες σας

Το istosch data & web center σχεδιάζει και κατασκευάζει με γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά standards που παρέχουν τα Dreamweaver, NVU, Visual Studio & Front Page ασφαλή δυναμικά web sites & portal ευχρηστίας, μοναδικότητας και υψηλής αισθητικής με πηγαίους κώδικες όπως PHP, ASP, ASPX, JSP & CFM. Δεδομένης της εποχής με ιδιαίτερη στενότητα υπάρχουν και δυναμικά πακέτα χαμηλότερου προϋπολογισμού που πραγματοπιούμε με προγράμματα διαχείρησης χώρου όπως τα Joomla , WordPress και Drupal, με διαθέσιμες καλαίσθητες και φθηνές λύσεις, συνδιάζοντας τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Βάση και στα δυναμικά sites & portal είναι η HTML 5 και CSS 3 & 4 δίνοντας ένα μεγάλο προβάδισμα στις ιστοσελίδες μας στο google.Το istosch data & web center φιλοξενεί τις ιστοσελίδες σας σε πακέτα από χαμηλού κόστους μέχρι VPS , dedicated και custom setups για μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες ,την επισκεψιμότητα και φυσικά τις ανάγκες που κατά περίπτωση παρουσιάζονται στην προώθηση του web shop η του web portal η του web site σας..Η ISTOSCH data&web center, φιλοδοξώντας να στηρίξει και να φιλοξενήσει, πιο γρήγορα, δυναμικά, ποιοτικά και δημιουργικά τις προσπάθειες προβολής των εμπορικών και επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο με το ανέβασμα και το στήσιμο του δικτυακού σας τόπου, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, δημιούργησε την on-line φιλοξενία μέσα από τον εξυπηρετητή της μέσω της istoschNET.
Η istoschNET είναι το θυγατρικό τμήμα υπηρεσιών του ISTOSCH data&web center και αποτελεί την υπηρεσία φιλοξενίας των ιστοσελίδων σας στο διακομιστή μας, είτε τη σελίδα αυτή τη σχεδιάσαμε εμείς και το τμήμα σχεδιασμού ιστοσελίδων το ISTOSCH web design services, είτε κάποια άλλη εταιρία η επιχείρηση που κατασκευάζει ιστοσελίδες. Για να φιλοξενηθείτε στο server του istochNET, πρέπει να γίνετε μέλος του και να διαλέξετε πόσο καιρό θέλετε να σας φιλοξενήσουμε, με κατώτερο χρονικό διάστημα φιλοξενίας το εξάμηνο. Για όσες επιχειρήσεις η ιδιώτες η κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιείται από το θυγατρικό τμήμα του ISTOSCH web design services, τη περίοδο πριν τη κατασκευή της σελίδας τους γίνεται η συμφωνία ενοικίασης ιστοχώρου. Το αμέσως επόμενο βήμα εφόσον είτε έχετε, είτε δεν έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας σε μάς, είναι να κατοχυρώσουμε νομικά τη διαδικτυακή σας ταυτότητα για δύο χρόνια όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί και συμβάσεις που αφορούν το διαδίκτυο. Το τρίτο μέρος είναι να διαλέξετε σε ποιο πακέτο φιλοξενίας θέλετε να μπείτε ανάλογα με τη χωρητικότητα και δυνατότητα φιλοξενίας που έχει το κάθε πακέτο ξεχωριστά. Οι σελίδες που κατασκεύασε το ISTOSCH web design services είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πακέτων μας, ενώ η επεκτασιμότητα τους σε κάθε πακέτο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες

 low pack med pack dyn pack inno pack
 3

Web Hosting

Το istosch data & web center πραγματοποιεί όλη τη σουϊτα κατασκευής, διαχείρισης web design, web hosting, logo design, web programming, web promotion δίνοντας δυναμική & κύρος στην ιστοσελίδα σας.

cpanel-hosting2
Το istosch data & web center φιλοξενεί τις ιστοσελίδες σας σε πακέτα από χαμηλού κόστους μέχρι VPS , dedicated και custom setups για μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες ,την επισκεψιμότητα και φυσικά τις ανάγκες που κατά περίπτωση παρουσιάζονται στην προώθηση του web shop η του web portal η του web site σας

Το istosch data & web center, φιλοδοξώντας να στηρίξει και να φιλοξενήσει, πιο γρήγορα, δυναμικά, ποιοτικά και δημιουργικά τις προσπάθειες προβολής των εμπορικών και επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο με το ανέβασμα και το στήσιμο του δικτυακού σας τόπου, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, δημιούργησε την on-line φιλοξενία μέσα από τον εξυπηρετητή της μέσω της istoschNET.
Η istoschNET είναι το θυγατρικό τμήμα υπηρεσιών του ISTOSCH data&web center και αποτελεί την υπηρεσία φιλοξενίας των ιστοσελίδων σας στο διακομιστή μας, είτε τη σελίδα αυτή τη σχεδιάσαμε εμείς και το τμήμα σχεδιασμού ιστοσελίδων το ISTOSCH web design services, είτε κάποια άλλη εταιρία η επιχείρηση που κατασκευάζει ιστοσελίδες. Για να φιλοξενηθείτε στο server του istochNET, πρέπει να γίνετε μέλος του και να διαλέξετε πόσο καιρό θέλετε να σας φιλοξενήσουμε, με κατώτερο χρονικό διάστημα φιλοξενίας το εξάμηνο. Για όσες επιχειρήσεις η ιδιώτες η κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιείται από το θυγατρικό τμήμα του ISTOSCH web design services, τη περίοδο πριν τη κατασκευή της σελίδας τους γίνεται η συμφωνία ενοικίασης ιστοχώρου. Το αμέσως επόμενο βήμα εφόσον είτε έχετε, είτε δεν έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας σε μάς, είναι να κατοχυρώσουμε νομικά τη διαδικτυακή σας ταυτότητα για δύο χρόνια όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί και συμβάσεις που αφορούν το διαδίκτυο. Το τρίτο μέρος είναι να διαλέξετε σε ποιο πακέτο φιλοξενίας θέλετε να μπείτε ανάλογα με τη χωρητικότητα και δυνατότητα φιλοξενίας που έχει το κάθε πακέτο ξεχωριστά. Οι σελίδες που κατασκεύασε το ISTOSCH web design services είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πακέτων μας, ενώ η επεκτασιμότητα τους σε κάθε πακέτο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες.

low hosting med hosting dyn hosting

Αφήστε μια απάντηση

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine