Ο Τεό της κινηματογραφικής καρδιάς μας

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL


Το κανάλι της Βουλής ως μια πρωτοπόρα για τον πολιτισμό της χώρας τηλεοπτική πλατφόρμα για ολόκληρο τον Μάη του 2019 επαναλαμβάνοντας το μεγάλο αφιέρωμα στον μεγαλύτερο έλληνα κινηματογραφιστή όλων των εποχών Θόδωρο Αγγελόπουλο, με αφορμή τα 7 χρόνια από το θάνατό του.
Οι προβολές θα πραγματοποιούνται όλες τις Παρασκευές του Μάη με πέντε από τις πιο δυνατές ταινίες του.
Η «Αναπαράσταση», θα είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί ως και η πραγματικά πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του μεγάλου Θ. Αγγελόπουλου, η οποία γυρίστηκε το 1970. Θα προηγηθεί ως πρόλογος η προβολή του ντοκιμαντέρ του Νίκου Λυγγούρη για την τεράστιο κινηματογραφιστή με τον τίτλο «Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γυρίζει τη Σκόνη του Χρόνου» στις 21.30. Το κινηματογραφικό ταξίδι θα συνεχιστούν και τις επόμενες Παρασκευές, στις 22.00, με τις ταινίες «Οι Μέρες του ’36», «Ο Θίασος», «Οι Κυνηγοί» και «Ταξίδι στα Κύθηρα».

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal