Τα 2.000.000 χτυπήματα είναι γεγονός!

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Τα 2.000.000 χτυπήματα είναι γεγονός!

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Όταν πατήσαμε τα 1.000.000 χτυπήματα από τον Μάρτη του 2015 μέχρι και τις 19 του Μάρτη του 2016, κανείς δε μπορούσε να μας πείσει, ότι τα υπόλοιπα 1.000.000 θα πραγματοποιούνταν τόσο γρήγορα. Tα 1.500.000 χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν στο τέλος του Ιούνη του 2016 και στη μέτρηση αυτή δε συνυπολογίζουμε τα άλλα 500.000 χτυπήματα του istoschSHOP, ούτε αυτά των ιστολογίων.

Από το τέλος του Ιούνη του τρέχοντος και μετά όταν είχαμε φτάσει και ξεπεράσει τα 1.500.000, χτυπήματα, δεν ήταν τόσο εύκολο να φανταστούμε ότι μέσα σε 5 μήνες θα κατορθώναμε το ακατόρθωτο για σελίδα Κρητικής μικρομεσαίας επιχείρησης που έχει όμως βλέψεις για πολύ ψηλά πέρα απ΄ τα Χανιά, την Κρήτη και γιατί όχι ίσως και πέρα απ΄ την Ελληνική επικράτεια, να ξεπερνάει το 2.000.000.

Το γεγονός αυτό καταδείχνει την δυναμική ανάπτυξη του istosch data &web center αλλά και του istosch data & technologies lab, που ακόμα και οι πλέον αισιόδοξες προβλέψεις μας δεν μπορούσαν να προβλέψουν τέτοιου είδους δυναμική!!!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας και μέσα στα πλαίσια του 10 ετούς βίου μας που στις 31/03/2017, θα γίνει 11 εντεκαετής, τα δεκάχρονα του istosch data & web center αποτέλεσαν την εκκίνηση της εκτόξευσης του για το μέλλον (έρευνα και μελέτη τεχνητής νοημοσύνης, εικόνικής & επαυξημένης πραγματικότας στο world trading), αλλά και για τα επόμενα μεγάλα βήματα τα οποίa θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα με πρώτο το istoschACADEMY, το οποίο προετοιμάζεται πυρετωδώς.

                                                                               28/11/2016  istosch data &web center

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal