11 Χρόνια istosch data &web center

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Το istosch data & web center απ΄τις 31/3/2017 είχε γενέθλια γιορτάζοντας τα 11 χρόνια λειτουργίας του όπου με υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία αγναντεύει το μέλλον.
Οι πάνω από 2.500.000 επισκέψεις μέσα σε ένα χρόνο, η συνεχόμενη εξέλιξη μας σε τεχνολογικές καινοτομίες, η συμμετοχή μας σε portal ανάλυσης και καλλιτεχνικού περιεχομένου, οι νέες σελίδες που έχουμε αναλάβει να σχεδιάσουμε,να κατασκευάσουμε και να παραδώσουμε, μαζί με τις αποφάσεις που έχουμε πάρει εδώ και ένα χρόνο για το μέλλον της εταιρικής μας συμπεριφοράς μας κάνουν πολύ δυνατούς και χαρούμενους για την προσφορά μας στη σύγχρονη εποχή.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε τόπο και χρόνο σεμιναρίων και συναντήσεων με το κοινό μας, αλλά και τους νέους φίλους μας για να γιορτάσουμε τα 11 χρόνια παρουσίας μας στον κόσμο της τεχνολογίας και την προσπάθεια διασύνδεσης της με το μέλλον.
10 years goes to eleven and more.Το σύνθημα μας & σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Χανιά 3/4/2017 istosch data &web center.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς