Εκπομπή 6η istoschWEBRADIO & Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες 27/9/2019

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Είμαστε η ομάδα RCT(Radio Collectiva Team),μια ομάδα που εμπνεύστηκε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και προγραμματιστής Η/Υ στα Χανιά Γιάννης Κοτσώνης.
Το όνομα της ομάδας είναι ένας από τους τίτλους εκπομπών που έκανε στο ραδιόφωνο από το 1988 στον Χανιά FM 88,8 μέχρι το 2008 με τέσσερις βασικές συνιστώσες:

Α) Το εναλλακτικό ροκ, Ανεξάρτητο, Μαχητικό και Πανκ ροκ σε όλες τις κατηγορίες, υποκατηγορίες & συνιστώσες.

Β) Την κοινωνικοπολιτική ανάλυση

Γ) Το Σινεμά και

Δ) Την ανεστραμμένη πυραμίδα του λόγου αναδείχνοντας το περιεχόμενο των τραγουδιών των σχημάτων που πραγματοποιούμε.

Μετά από τα 20 χρόνια ραδιοφωνικών εκπομπών στα ερτζιανά των Χανίων, το 2008 ξεκίνησε το Blogging με βασικά Blogs το Radio Collectiva, Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες, Soundcollectiva, Cinecollectiva & PhotoCollectiva αποτυπώνοντας τα ενδιαφέροντα του στη μουσική, στο σινεμά, στην πολιτική ανάλυση και στη Φωτογραφία.
11 Χρόνια μετά, από τα Χανιά της Κρήτης, ανοίγουν και πάλι τα μικρόφωνα από εδώ για ένα podcasting που θα μοιάζει κυρίως με ένα ραδιοφωνικό Φανζιν όπως λέγαμε το 1993 από τα μικρόφωνα του Κρήτη Fm & του Top Channel.
Καλές Ακροάσεις
Το portal: www.istos-ch.com

0 Dear Nora – Skulls Example 00:44

1 Mazzy Star – Fade Into You 04:20

2 Belly – Shiny One 10:20

3 New Model Army – Never Arriving 17:53

4 Cosmonauts – Seven Sisters 26:16

5 Tiger Lillies – Alone with the Moon 30:25

6 The Smashing Pumpkins – Siva 34:23

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

7 Tom Robinson Band – 2-4-6-8 Motorway 39:41

8 Wipers – Over the edge 43:47

9 Dead Kennedys – Cesspool in Eden 48:19

10 Dead Kennedys – Holiday in Cambodia 55:20

11 Dead Kennedys – I Spy 59:05

12 Big Sleep – Songs Of The Incomplete 1:02:23

13 Therapy – Gone 1:08:44

14 Therapy-Wreck It Like Beckett 1:15:18

15 Make Believe – Last impression 1:20:55

16 NIGHTSTALKER – Children Of The Sun 1:23:04

17 the liminanas – nuit fantome 1:28:11

18 The hellacopters – by the grace of god 1:32:59

19 White People For Peace-Against Me 1:36:23

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυo στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης.Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση.Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας. 

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

RCT TEAM

Η ομάδα Radio Collectiva Team είναι μια εικονική ομάδα δραστηριοτήτων που ίδρυσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κοτσώνης στα Χανιά, με αφορμή την εκπομπή του "Κολλεκτίβα της Σελήνης" το 1995 και η οποία σύντομα μετονομάστηκε σε "Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες". Το 2008 ξεκίνησε το Blogging και σήμερα εκτός από αυτό συμμετέχει στο portal istosh data &technologies lab και στο the-blue.gr

Font Resize
istosch webPortal