Ενημέρωση για μη ασφαλή κατάργηση USB (from Win10).

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Αποτέλεσμα εικόνας για usb

Σύμφωνα με την Beta News, η κυκλοφορία της 1809 έκδοσης των Windows, η πολυεθνική Microsoft αλλάζει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των windows 10 της με τα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης τα γνωστά USB. Παρότι η επιλογή της ασφαλούς κατάργησης υλικού δεν βοηθούσε πουθενά, καθυστερώντας βασανιστικά το σύστημα και με πιθανούς κινδύνους να κάνει ζημιά στους εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους, τώρα φημολογείται σύμφωνα με τον εκδότη ότι θα καταργηθεί η εν λόγω επιλογή.Αν τελικά ισχύσει και στο εξής η προκαθορισμένη επιλογή της εξαγωγής ενός αποθηκευτικού μέσου χωρίς κατάργηση, θα απελευθερώσει πόρους και θα έχουμε ένα καλύτερο και πιο γρήγορο περιβάλλον στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό που δε γνωρίζουμε ακόμα, αν η συμπεριφορά του ίδιου του λειτουργικού ως προς το αποθηκευτικό μέσο (που και πριν μπορούσε να αποδεσμευτεί χωρίς την ασφαλή κατάργηση, παρακάμπτοντας την οδηγία του κατασκευαστή του λειτουργικού συστήματος χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα) θα είναι τέτοια που δε θα επιφέρει στον αποθηκευτικό χώρο προβλήματα!

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal