istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

web design &development centerΑνακοινώσεις

Η νέα μας σελίδα είναι πραγματικότητα

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
Arsenali Tango Marathon (Chania 19-22 April 2024)

 

 

secnd_kefalida

Το υποσχεθήκαμε και έγινε πραγματικότητα, ενόψει του 2016, όπου το istosch data & web center συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2015 &της νέας χρονιάς, με περηφάνεια παρουσιάζουμε τη νέα επίσημη ιστοσελίδα μας.

Στο κατώφλι των 10 χρόνων του ISTOSCH DATA &WEB CENTER από το Φθινόπωρο του 2015 και ολόκληρο το 2016 ξεκίνησησε μια σειρά από εκδηλώσεις, εκπλήξεις αλλά και προσφορές που στόχο έχουν την καλύτερη γνωριμία, επαφή με το κοινό, τα μέλη, τους φίλους και τους πελάτες του, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί ένα χρόνο νωρίτερα…Το istosch data &web center jεκινήσε ένα δύσκολο εγχείρημα, αρχικά με τοn σχεδιασμό της δράσης, ήδη από το τέλος του καλοκαιριού του 2014 και για ένα μιση χρόνο δημιούργησε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει μια σειρά πράηγματα.Ως έναρξή της τελικής προετοιμασίας οριοθετήθηκε η 21η/10/2015, με στόχο μέχρι και το τέλος του 2016 το «κέντρο προετοιμασίας & εισαγωγής δεδομένων», οι «υπηρεσίες πληροφορικής &διαδικτύου», και το «εμπόριο & επισκευές πληροφοριακού υλικού» ISTOSCH να γίνουν ακόμα καλύτερα και πιο κοντά στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σας. Το istosch data &web center, ως όμιλος επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις &events φέρνοντας όλο και πιο κοντά τον κόσμο του με το αντικείμενο των δραστηριοτήτων του, ξεκινώντας από την παρουσίαση του νέου web-shop στις 21/10/2015 και την αναβάθμιση όλων των ιστοσελίδων του συνολικά με τελεύταία την παρούσα ιστοσελίδα στις 15/12/2016. Από εδώ θα γνωστοποιούνται το πρόγραμμα με ότι νεότερο θα προκύπτει σε εκδηλώσεις, παροχές, εκπλήξεις αλλά και προσφορές με στόχο την καλύτερη γνωριμία, επαφή με το κοινό, τα μέλη, τους φίλους και τους πελάτες του…
Το istosch data &web center σας ευχαριστεί από καρδιάς για τη μέχρι σήμερα δεκάχρονη στήριξη σας και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει όπως ξεκίνησε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό, ταξίδι που ευελπιστεί να συνεχίσει και στο μέλλον πάντα με τη δική σας συμβολή και στήριξη.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch

Το istosch data & web center,με υπερηφάνεια παρουσιάσε την έκδοση του βιβλίου του συγγραφέα ποιητή Μανώλη Δρακάκη από τις εκδόσεις του το φθινόπορο του 2015 και σας ενημερώνει για την αμέσως επόμενη έκδοση του νεότερου του βιβλίου εν όψει της νέας χρονιάς…
Το περιεχόμενο του βιβλίου “Στη γη των γιγάντων”(Νέα βιβλίο του με ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η/9/2015), που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις istosch έχει ως εξής: “Μέσα απ΄το δυνατό φως και τις μεγάλες πυρκαγιές περνάει το δίκιο όλων των λαών της γης και αυγατένουν τα όνειρα των.
Η ζωή κατά εποχές, περνάει μέσα από τις φόγες σαν αστραπή κι οι γδούποι που αφήνει, είναι μεγάλοι , η με συγκρούσει θανατικές, η θεομπόρες, αληθινές στη γη των γιγάντων.
1670, ο ζυγός των Οθωμανών εκκαθίδρεν στα μέρη που γέννησαν τους γίγαντες, στη γη του μαρτυρίου.
Μαρτύριο είναι ο ζυγός και η σκλαβιά, λαών και ανθρώπων, από άξυστους και βάρβαρους πολεμόφθονους, οι περισσότεροι από αυτούς.
Το μίσος, ήταν το μόνο δίδαγμα που μπορούσαν να συλλάβουν στο νου τους οι Οθωμανοί. Αποτελούσαν, άλωση, ανάλωση, αφανισμό, στη γέννα των Κρητών, των γιγάντων, στα χρόνια του μίσους, όπου το φανάρι κατάλυε το νου, κι Οθωμανοί ποδηγετούσαν την ψυχή κάθε φυλής..

 

secnd_kefalida

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές , που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα οικονομικά δύσκολα για όλους 
Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E-Funzine
(portal) μας, συνεχίζουν να εργάζoνται αδιάκοπα και με πάθος βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine