Η “splater” επιστροφή του Τζάρμους

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Εν αναμονή της νέας ταινίας του μεγαλύτερου αμερικανού κινηματογραφιστή των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών του Jim Jarmoush, σε μια παρωδία που στη βάση της αφενός μεν σαρκάζει τις splater ταινίες και αφετέρου θυμίζει τις garage punk συλλογές “Back From The Grave” I II III κλπ…
Εδώ το Αμερικανικό Ανεξάρτητο Σινεμά χτυπάει στα κόκαλα το Hollywood που στην εποχή μας έχει γίνει μια προέκταση της Silicon Valey χωρία καμία αισθητική και κανένα περιεχόμενο!!!

Προβάλεται αυτές τις μέρες στις Κάννες και θα ανοίξει τις αγκαλιές του στις 14/6/2019 κι αν μας ρωτήσετε τη γνώμη μας, θα σας πούμε περιμένουμε ένα ακόμη φιλμ με την υπογραφή και την άποψη ενός γίγαντα της απέριττης κινηματογραφικής καταγραφής, με πολύ κυνικού χιούμορ, διαχρονική γοητεία, απλότητα, και παιδική αφέλεια στα όρια της Τζαρμουσικής ποιότητας που εμείς λατρεύουμε με όρους πίστης και συναισθηματικής προσήλωσης.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Το νεό του δημιούργημα είναι ένας κινηματιγραφικός soft χλευασμός στα splater, zombie-movie και trash movies μπαίνει, παράγοντας ένα ακόμα αριστούργημα με τους δικούς του αισθητικούς όρους. Το «The Dead Don’t Die» είναι αν θέλετε μια άλλη ανάποδη εκδοχή του παλιού του εαυτού από την δεκαετία του 1980 από το Stranger than Paradise(1984).

Οι “Νεκροί” διαδραματίζονται στη φανταστική Αμερικάνικη πόλη Centerville, μια φανταστική πόλη φτιαγμένη έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την τυπική κωμόπολη της Αμερικής που δεν έχει θάλασσα και συμπιέζεται τόσο οικονομικά, όσο και πολιτικά από την Ανατολική, όσο και από την Δυτική ακτή, όσο και από τις μεσοδυτικες πολιτείες. Την αμερικανική επαρχία της οπλοκατοχής και του απομονωτισμού που κάθετι το ξένο είναι και εχθρικό.

Σε αυτήν την τυπική πόλη η ζωή κυλάει με το σταγονόμετρο, είναι βαρετή και αδιάφορη, όταν όμως οι νεκροί αρχίζουν να σηκώνονται από τους τάφους τους με ορεξάτες διαθέσεις, το πράγμα αλλάζει κι αρχίζει να αποκτά ένα τρομερό ενδιαφέρον μιας και ο κινηματογραφιστής τα περιπλέκει πολλαπλά, βγάζοντας χίλια δυο μηνύματα απ’την φαρέτρα του. Από μας φυσικά μην περιμένετε κάποια αντικειμενική κριτική, μιας και είμαστε λάτρεις του όλου έργου του Jim Jarmoush που για φέτος σχεδόν άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών.

 Προσφορά από το istoschSHOP width=
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυo στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης.Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση.Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.
Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους  παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων. 
Satellite of Love

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς