Ψηφιακά σκουπίδια σε ζωντανή μετάδοση…

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αποτέλεσμα εικόνας για mudhoney 2018 album

Ναι είναι με μεγάλη διαφορά ο σημαντικότερος δίσκος του 2018 και όχι μόνο και δεν το λέμε με χαρά, παρότι οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ Mudhoney είναι οι πατεράδες του Grunge και οι νονοί του Shoegaze….
Το 2018 όπως και η τρέχουσα δεκαετία, έβγαλε αντικειμενικά σπουδαίες μπάντες ειδικά από το altROCK, αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας ήταν οι μπαντάρες των 80ς και early 90s, που μπορεί να μην έβγαλαν τους καλύτερους δίσκους τους, αλλά ήταν πολύ ανώτεροι από όλα τα νεότερα σχήματα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα το εξετάσουμε πολύ αργότερα, τουτέστιν, όχι σήμερα…
Φυσικά όταν θρυλικές μπάντες όπως οι Pixies, Bad Relligion, Mudhoney, Breeders, Suede, Levellers κλπ μπαίνουν στην κυκλοφορία, ποιος να ασχοληθεί εις βάθος, με πολύ σπουδαία νέα σχήματα όπως οι Heads, Bambara, Red Deer People, Whispers In the Shadow κλπ, όταν οι ιεράρχες της πρωτοπορίας. στους οποίους “πατάνε” μουσικά, καλώς η κακώς θα μπουν σε προτεραιότητα….
Τα ψηφιακά σκουπίδια των Mudhoney σκοτώνουν τον εαυτό τους σε ζωντανή μετάδοση απ΄τα διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης που παίρνουν πλέον αβίαστα και μορφή εικονικής πραγματικότητας…
Αν οι Mudhoney έχουν κυκλοφορήσει 10 δίσκους μεταξύ των οποίων, οι Mudhoney (1989), Every Good Boy Deserves Fudge (1991) και Piece of Cake (1992) να είναι τρεις δίσκοι που εντάσσονται στους 100 σπουδαιότερους του όλου ηλεκτρικού ήχου, ετούτος του 2018, το Digital Garbage είναι με διαφορά ο σπουδαιότερος δίσκος της δεκαετίας του 2010-2019 και για να πέσει από εκεί πρέπει να βγάλουν δίσκο κάτι διαστημικοί τύποι. κάτι τοτέμ, σαν τους Butthole Surfers, πράγμα μάλλον πολύ δύσκολο….
Κυρίες και κύριοι απολαύστε το παρακάτω αριστούργημα από το σχήμα που έμελλε να αλλάξει το rock n roll παρουσιάζοντας το ravePunk(μετέπειτα Grunge) το 1988 από την SUB POP…..

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυo στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης.Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση.Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal