istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

Αστρονομία - ΔιάστημαΒιομηχανία & ΑυτοκίνησηΕπιστήμεςΘετικές ΕπιστήμεςΙστορίαΤεχνολογία (Υλικοτεχνική Δομή)Φυσική - Μηχανική - Αντοχή Υλικών - Χημεία

Konstantin Tsiolkovsky (Ο Πατέρας όλων των πυραυλικών συστημάτων)

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

 

 

Konstantin Tsiolkovsky (Ο Πατέρας όλων των πυραυλικών συστημάτων)

Ο σύγχρονος αστικός Μύθος προσπαθεί να μας νανουρίζει και να μας κοιμίζει μεθοδικά, γιατί οι αφηγήσεις του, μάλλον ξεχνούν επιλεκτικά την ιστορική διαδρομή κάποιων εφευρέσεων στην σωστή σειριακή τους κατανομή.
Ήδη από το 1945 και μετά, έχει αποκαλύψει κάτι το οποίο δεν είναι αληθές, ότι οι Ναζιστές Γερμανοί Επιστήμονες, ήταν οι πρώτοι κατασκευαστές που επέτυχαν πρώτοι τα πυραυλοκίνητα οχήματα, αλλά και τους αεριωθούμενους κινητήρες, στην πραγματικότητα, αυτό είναι αναληθές, αν όχι παντελώς ψευδές, που αποκρύπτει δια της σκοπιμότητας την αλήθεια, θα μας πείτε, οι Αγγλοσάξονες, αυτό δεν έκαναν ανέκαθεν και πάντα;
Αυτός ο σύγχρονος αστικός Μύθος, το μόνο που κατάφερε ήταν να αποκαλύψει μία άλλη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η οποία έφτανε στα όρια του χυδαίου ψέματος και οι νεότερες γενιές που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην πληροφορία και όχι στην επεξεργασία της και στην έρευνα της, να πέφτουν σε λάθη και να ωραιοποιούν το τέρας του Φασισμού, που δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από ένα ακόμα νόθο τέκνο των κανόνων της Καπιταλιστικής παραγωγής και αγοράς, που χαϊδεύει τα αυτιά των μικροαστών και φυσικά ενισχύει την καπιταλιστική βαρβαρότητα προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών σχημάτων.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό, ή στην πραγματικότητα τι θέλουμε να αποδείξουμε;
Παρότι “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, όπως λέει ο σοφός λαός μας, η “ουδέν κρυπτών υπό του ήλιου”, όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, κάποιοι φρόντισαν την επιμέλεια του βραχύσωμου παραμυθιού ως τροφοί του και το έβαλαν σε μια υγρή και σκοτεινή σπηλιά και μάλιστα μέσα σε θερμοκοιτίδα, για να μην βλέπει το ηλιακό φως και να αποκαλύπτει τη σαθρότητα του, με πατρική και μητρική στοργικότητα και θαλπωρή, μαζί με τον ικανό και αναγκαίο αριθμό εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού!!!
Το αποτέλεσμα γνωστό, η πλήρης άγνοια απέναντι στην πραγματικότητα, ειδικά μέσα από ένα σύστημα που αποκρύπτει τα πάντα, μα κυρίως την προέλευση, τη σειρά και την αξία των ιστορικών γεγονότων, καθώς και τις παράλληλες έρευνες και μελέτες που ταυτόχρονα πραγματοποιούνταν σε ολόκληρο τον βιομηχανικό κόσμο, καπιταλιστικό και σοσιαλιστικό.
Ο σύγχρονος αστικός Μύθος από το 1945 και μετά έχει αποκαλύψει κάτι το οποίο δεν είναι αληθές, ότι οι Γερμανοί και οι ναζί ήταν οι πρώτοι κατασκευαστές τον πυραυλοκίνητων αλλά και των αεριωθούμενων των κινητήρων. Αυτός ο σύγχρονος αστικός Μύθος, το μόνο που κατάφερε ήταν να αποκαλύψει μία άλλη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η οποία έφτανε στα όρια του χυδαίου ψέματος.
Αυτό που ακόμα και σήμερα διαφυλάσσεται και συντηρείται ευλαβικά από την πλειοψηφία μερίδας Αγγλοσαξόνων Ιστορικών και κυρίως των Αγγλοσαξονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ειδικότερα όλων αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την παρουσίαση ιστορικών και άλλων ντοκουμέντων(τα λεγόμενα δηλαδή ντοκιμαντέρ), που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συντηρούν το ψέμα, να διαστρεβλώνουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα, και να την παρουσιάζουν μέσα από ένα πρίσμα την παραμόρφωση των γεγονότων.
Το όλο εγχείρημα είναι μια αρχιτεκτονική των πρώην παγκόσμιων αποικιοκρατών, οι οποίοι γνωρίζουν(έχουν την τεχνογνωσία δηλαδή, να διαχειρίζονται σε μεγάλο βαθμό οι μυστικές υπηρεσίες των λεγόμενων μεγάλων Δυτικών καπιταλιστικών κρατών και κυρίως οι Αγγλοσάξονες μέσα από το G7, δια του W.A.S.P & W.A.S.C .

Για να δούμε όμως στην πραγματικότητα, ποια είναι αυτή και πώς απεικονίζεται, διότι σαν σήμερα, με βάση το Ιουλιανό ημερολόγιο, το 1857, γεννήθηκε ο πατέρας της πυραυλοκίνησης και εν δυνάμει ο πατέρας της τεχνολογίας των πυραύλων και εν γένει των πυραύλων συνολικότερα.
Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, να σημειώσουμε εδώ πέρα, ότι όχι μόνο η ναζιστική Γερμανία – δεν παρουσίασε πρώτη πυραυλικά συστήματα – με τους v1 και v2(που δεν ήταν οι πρώτοι πυραύλου), αλλά δεν ήταν και η πρώτη, η οποία παρουσίασε για πρώτη φορά αεριωθούμενο αεροσκάφος.


Τα πρώτα τέσσερα αεριωθούμενα αεροσκάφη ήταν τα εξής:

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου


Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch


Με πρώτο το Caproni Campini 1, όπου την πρώτη του πτήση πραγματοποίησε, η έκανε στις 27 του Αυγούστου του 1939, με δεύτερο, το Γερμανικό Heinkel He 178 ένα μήνα μετά, τρίτο το βρετανικό Gloster E.28/39, το 1941.
Τα άλλα δύο ήταν τα σοβιετικά Bolchodinov Β1(ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΚΊΝΗΤΟ) & το Bereznyak Isayev BI 1. Το πρώτο πέταξε στα τέλη του 1941, κυκλοφόρησε μόλις σε 6 κομμάτια και το δεύτερο, στις αρχές του 1942…
Ως εκ τούτου το αεριωθούμενο Messerschmitt, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα μέσα προς τα τέλη του 1944, ήταν κατά πολύ νεότερο και δεν βασίστηκε καθόλου στο Henkel που είχε πολλά προβλήματα, όπως και το αεριωθούμενο Messerschmitt άλλωστε.
Η αστικού τύπου μυθολογία λοιπόν δεν προσέφερε κανένα ιστορικό στοιχείο, κυρίως προσέφερε μία πλαστή απεικόνιση της πραγματικότητας, ότι από τους ναζί πήραν, η μάλλον “έκλεψαν” τους εν λόγω κινητήρες, οι οποίοι δεν φτιάχτηκαν πρώτα στην Ναζιστική Γερμανία, αλλά δουλεύονταν κι αλλού την ίδια ώρα ταυτόχρονα, αλλά και νωρίτερα.
Η αστικού τύπου μυθολογία λοιπόν, δεν προσέφερε κανένα αληθές και σοβαρό ιστορικό στοιχείο και κάνει εντύπωση που δεν παρουσιάζει το δικό της Βρετανικό Αεριωθούμενο, ούτε καν τρίτο και τουλάχιστον μπροστά από το αεριωθούμενο Messerschmitt(μάλλον για λόγους συντήρησης μιας εικόνας, που θεοποιεί στα μάτια των νεοτέρων που δεν έχουν γνώση της ιστορίας, την παραϊστορία, τα τέρατα), αλλά κυρίως προσέφερε μία πλαστή απεικόνιση της πραγματικότητας.


Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους πυραύλους, αλλά ας βάλουμε τα πράγματα σε μία θέση και από την αρχή, σε μια τάξη και σε μια σειρά, για να βγάλουμε και τα απαραίτητα ιστορικά συμπεράσματα.

Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, γεννήθηκε με βάση το Ιουλιανό ημερολόγιο στις 13 του Ιούλη του 1857 στην πόλη Ιζέβσκαγιε και υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες της ανθρώπινης ιστορίας στον τομέα των θετικών επιστημών, και ήταν Ρώσος και Σοβιετικός Επιστήμονας.
Θεωρείται ο πατέρας των πυραύλων και είναι ο ιδρυτής της θεωρίας των διαπλανητικών επικοινωνιών, είναι ένας σπουδαίος συγγραφέας και αντικειμενικά θεωρείται ο μεγαλύτερος εφευρέτης της ανθρώπινης ιστορίας, πρωτοπόρος στην τεχνολογία των πυραύλων ακόμα και σήμερα και το όνομα του κοσμούν όλες οι ακαδημίες της αεροδιαστημικής, σε όλες τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ .

Με έδρα την Καλούγκα της Ρωσίας, όπου ήδη από το 1930, έκανε τα πρώτα πειράματα, τα οποία ευόδωσαν το 1933, όταν ο Κόκκινος Στρατός είχε στα χέρια του τις ρουκέτες Κατιούσα, με το μηχανισμό που αυτός ανακάλυψε, βάζοντας τη λυδία λίθο, δηλαδή λίγα χρόνια πριν εκπνεύσει και ταξιδέψει τον άχρονο κόσμο.
Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, ο μεγάλος αυτός πρωτοπόρος, υπήρξε ένας πολύ σπουδαίος μηχανικός, πρωτοπόρος στην αεροδιαστημική και ήταν ο πρώτος εφευρέτης πυραύλου η πυραύλων ήδη από το 1930.
Τότε δηλαδή που ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές στην παγκόσμια ιστορία, για τα λεγόμενα πυραυλικά συστήματα τα οποία τα γνωρίζουμε από τότε ακριβώς. Τον Κονσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, η Δύση τον γνώρισε και τον αναγνώρισε με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αν δεν μας τον έκρυβε κιόλας.
Η Δυτική προπαγάνδα η οποία πάντα θέλει να παρουσιάζει τις δικές της εφευρέσεις, ως τις καλύτερες, τις πιο πρωτοποριακές και τις πρώτες στην ανθρώπινη ιστορία.
Το ίδιο θα μας πείτε δεν έκαναν και με τη λεγόμενη αναγέννηση, όπου παρουσιάστηκαν μία σειρά σπουδαίων θεωριών αλλά οι περισσότερες είχαν ειπωθεί και γραφτεί προγενέστερα, πολύ πριν την κλασική αρχαιότητα και όχι μόνο στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, ο μεγάλος αυτός εφευρέτης, λάτρεψε το διάστημα και εμπνεύστηκε για αυτό και για τα ταξίδια σε αυτό, από τον πολύ μεγάλο συγγραφέα Ιούλιο Βερν.
Σχημάτισε θεωρίες για πολλές πτυχές των διαστημικών ταξιδιών και την προωστική των πυραύλων.
Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, δεν θεωρείται και δεν είναι μόνο ο πατέρας των πυραύλων, αλλά και ο πατέρας των διαστημικών πτήσεων και είναι ο πρώτος πού φαντάστηκε και παραλίγο να υλοποιήσει πρώτος, την ιδέα του για το διαστημικό ανελκυστήρα, εμπνευσμένος το 1895 από τον τότε νεόδμητο Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.
Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, ήταν υποστηρικτής του φιλοσόφου Νικολάι Φιοντόροφ, ο οποίος πίστευε ότι ο εποικισμός του διαστήματος θα οδηγούσε στην τελειοποίηση της ανθρωπότητας.
Παρότι είχε χάσει εντελώς την ακοή του, εργάστηκε ως καθηγητής μαθηματικών στην ενιαία δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στο 12χρονο σχολείο στις τελευταίες τάξεις, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 1920.
Όταν έφυγε από τη ζωή η Σοβιετική Ένωση, τον τίμησε ως ήρωα της και ενταφιάστηκε στην αγαπημένη του Καλούγκα, με έξοδα του κράτους.
Ο Κωνσταντίν Εντουάρντοβιτς Τσιολκόβσκι, ο μεγάλος αυτός επιστήμονας, επηρέασε τον νεότερο και ακόμη μεγαλύτερο επιστήμονα του διαστήματος τον Σεργκέι Κορολιόφ, ο οποίος μαζί με τον Βαλεντίν Γκλουσκο, δημιούργησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του σοβιετικού διαστημικού προγράμματος, το οποία ακόμα και σήμερα θεωρείται αξεπέραστο.

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Το ημερολόγιο φορτώνει...
Powered by Booking CalendarTo show CAPTCHA, please deactivate cache plugin or exclude this page from caching or disable CAPTCHA at WP Booking Calendar > Settings General page in Form Options section.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές, που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα τα οικονομικά αποθέματα εξαϋλώνονται κατά γεωμετρική πρόοδο, τα προς το ζειν μέσα από ένα ισχνό μισθό, δεν φτάνουν ούτε για “αέρα κοπανιστό”, και δεν μας οδηγούν στο “ευ ζειν”, άπαντα γίνονται δύσκολα για όλους.
Με ένα επερχόμενο σφόδρα εξοντωτικό φορολογικό νόμο, που αφανίζει τους αυτοαπασχολούμενους και μεγαλώνει την κερδοφορία των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, μετατρέποντας ουσιαστικά τη χώρα φορολογικό παράδεισο για τις πολυεθνικές, εμείς κρατάμε ζωντανό το όνειρο μας, σε ένα περιβάλλον που θέλει πολύ δύναμη και πολλές θυσίες για να επιβιώσεις. 

Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E - Funzine (portal) μας, συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα και με πάθος, βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, ανθρωπιστικών, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική και κυρίως ταξική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.

Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, ειδικά σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL
istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine