Meat Puppets(Νέα κυκλοφορία 2019):”Οι σκονισμένες νότες παράγουν ηλεκτρισμό”

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μια λατρεία απ΄το Phoenix της Arizona που ξεκίνησε το 1980 παίζοντας Hardcore ανακατεμένο με cowpunk, desertrock, alternative rock & progressive punk...
Νέος Δίσκος Meat Puppets

“Μια λατρεία απ΄το Phoenix της Arizona που ξεκίνησε το 1980 παίζοντας Hardcore ανακατεμένο με cowpunk, desertrock, alternative rock & progressive punk… Οι συγκεκριμένοι συγκαταλέγονται μέσα στα 50 αγαπημένα μας σχήματα και μερικά απ΄τα δισκογραφημένα διαμάντια τους θα τα είχαμε παραμάσχαλα ακόμα και σε πυρηνικό καταφύγιο!!!” Αυτή η ατάκα μας προέρχεται από μια εκπομπή του 1992, ήταν μεγάλο Σάββατο απόγευμα στον Κρήτη 101,5 παίζοντας τους δίσκους που θα κουβαλούσαμε ακόμα και σε πυρηνικό καταφύγιο. Μέσα σε αυτούς θα ήταν κι άλλοι κάμποσοι των Meat Puppets. Ένα από τα σχήματα που πήγαν το όλον rock n roll 300 χρόνια μπροστά και το θέμα δεν είναι αν αρέσουν η αν δεν αρέσουν στο φιλοθεάμον κοινό, αλλά: α) αν εκφράζουν στον απόλυτο, η σε ένα βαθμό την εποχή τους, β) τι βαρύτητα έχει ποιοτικά ο στίχος και ο ήχος τους κι αυτά αντανακλούν αντικειμενικές αξίες του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι(ύψος, βάθος, πλάτος κλπ αισθητικά κριτήρια του αποτελέσματος που διαχρονικά παίρνει υπόσταση χωρίς να φθείρεται στην συνεχόμενη επανάληψη) και γ) αν το αποτέλεσμα και ο φορέας του, πάνε ένα βήμα παραπάνω την ανθρωπότητα από το νηπιακό της χαρακτήρα… Τότε και μόνο τότε είναι πρωτοπορία, τα υπόλοιπα είναι, “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” Το 2019 όπως και το 2018 μας βρήκε με σχηματάρες του χτες (δεκ του 1980 και 1990, όπου και μεσουρανούσαν), να βγάζουν τέτοιας ποιότητας τραγουδιστικά και μουσικά υλικά, που τα νεότερα ενδεχομένως να μην μπορούν κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι!!! Μια τέτοια απόπειρα ήλθε εις πέρας και ήλθε από την παρακάτω παρέα που γι αυτήν πίνουν νερό στο όνομα της εκατοντάδες άλλες από όλα τα μήκη και πλάτη του ηλεκτρικού ήχου….

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς