Μερική Αναστολή δραστηριοτήτων μέχρι 30 Νοέμβρη λόγω ΠΝΠ για COVID-19 η SARS-COV2(To portal συνεχίζει την Αρθρογραφία του)

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

 

 

Μερική Αναστολή δραστηριοτήτων μέχρι 30 Νοέμβρη λόγω ΠΝΠ για COVID-19 η SARS-COV2(To portal συνεχίζει την Αρθρογραφία του)

Mε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία ισχύει από σήμερα τα ξημερώματα συγκεκριμένα από τις 6:00 πμ, που εξάγγειλε η Κυβέρνηση προ ημερών δια στόματος Πρωθυπουργού, λόγω του επιθετικού δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού(SARS COV2), αρχικά και σε πρώτη φάση μέχρι τις 30 του Νοέμβρη, εντασσόμαστε και εμείς στην αναστολή των δραστηριοτήτων μας με βάση τους τους παρακάτω κωδικούς (ΚΑΔ). Με βάση τα παρακάτω ΚΑΔ δηλαδή, θα αναστείλουμε τις εν λόγω και παρακάτω λειτουργίες, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες παροχής τεχνικής υποστήριξης στον χώρο του κάθε ενδιαφερόμενου, τόσο σε πελάτη λιανικής, όσο και σε τιμολογίου που αφορούν το Hardware, OS(Λειτουργικά Συστήματα) και όχι Software και εφαρμογών, τα οποία μπορούν να διορθωθούν από απόσταση και από δικό μας χώρο, μέσω τηλεπέμβασης – τηλεπαρέμβασης κοκ.
Όταν πρόκειται για επαγγελματίες που θα παραμείνουν ανοιχτά και δεν μπορούν με βάση την κείμενη ΠΝΠ να εργαστούν λόγω τεχνικής, η άλλης βλάβης, αφού οι δραστηριότητες τους έχουν πλήρως μηχανοργανωθεί και οι όποιες δυσλειτουργίες τους, καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία τους και αφορά αποκλειστικά Hardware & OS(Λειτουργικό Σύστημα), η τεχνική υποστήριξη θα πραγματοποιείται μόνο στα εργαστήρια μας με μεταφορά των δικών τους Η/Υ, Servers, Workstations, Laptops, Multifuctions κλπ, με την υποχρέωση να είναι εκ των προτέρων καθαρισμένα σχολαστικά, σε όλα τα εξωτερικά μέρη με απολυμαντικά μέσα που διατίθενται στα Super Market.
Αν πρόκειται αποκλειστικά για software & εφαρμογές η χρέωση της τεχνικής υποστήριξης θα γίνεται εξ΄αποστάσεως με ειδικά προγράμματα που είτε κυκλοφορούν στην αγορά(αρκεί να είναι νόμιμο το δικαίωμα χρήσης), η με αντίστοιχα προγράμματα ανοιχτού κώδικά τα οποία δεν εμπεριέχεται κόστος σε άδεια χρήσης. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις που έχουμε αναλάβει με συμβολεακού τύπου χρέωση την τεχνική υποστήριξη, ισχύει ότι και για τις επί μίσθωσι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Όσον αφορά σε πρώτη φάση, για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αφορούν τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη, την διαχείριση και τη φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ηλεκτρονικών περιοδικών, πυλών(portals), ηλεκτρονικής διαφήμισης και ενημέρωσης του δικού μας portal, με θέματα πολιτισμού και τεχνολογίας(δηλαδή του παρόντος) θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε από τους δικούς μας χώρους και για κάθε νέο υποψήφιο πελάτη, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσω τεχνολογικών διαύλων επικοινωνίας και από εργασία από τον χώρο κατοικίας μας.
Όσον αφορά σε δεύτερη φάση και αφορά τη δική μας άρθογραφία και το καθήκον που έχουμε αναλάβει απέναντι σε μερίδα αναγνωστών μας, δηλαδή και από εσάς, αυτούς που μας διαβάζετε τουλάχιστον(όσοι μας διαβάζετε), είναι αναγκαιότητα να συνεχίσουμε και να συνεχίζουμε να το κάνουμε(σε αυτή φάση, σε σχέση με την πρώτη καραντίνα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τα podcasting και κάποιου είδους τηλεδιασκέψεις), ειδικά τώρα για να μην αισθάνεστε μόνοι και μόνες σας κι επειδή αυτό, η το όποιο επόμενο διάστημα, τα πράγματα θα είναι περισσότερο δύσκολα από την περίοδο της Άνοιξης, η δική σας εθελοντική ελάχιστη συμβολή, συμμετοχή κι οικονομική ενίσχυση (θα μας έδινε κάποοιες ανάσες από τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν και θα κληθούμε να τις καλύψουμε από το ελάχιστον πλεον υστέρημα μας όταν θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου), θα ήταν καλοδεχούμενη.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αν πρόκειται αποκλειστικά για software & εφαρμογές η χρέωση της τεχνικής υποστήριξης θα γίνεται εξ΄αποστάσεως με ειδικά προγράμματα που είτε κυκλοφορούν στην αγορά(αρκεί να είναι νόμιμο το δικαίωμα χρήσης), η με αντίστοιχα προγράμματα ανοιχτού κώδικά. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις που έχουμε αναλάβει με συμβολαιακού τύπου χρέωση την τεχνική υποστήριξη, ισχύει ότι και για τις επί μίσθωσι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Τι δεν θα πραγματοποιείται παρά μόνο υπό τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος webSHOP(istoschSHOP) και μόνο με τη σήμανση που αφορά την καραντίνα και είναι κυρίως βιβλία και ηλεκτρονικά μηχανήματα ειδικά για την περίοδο της Καραντίνας Νο2*

*– 4741 Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.)και μόνο αν υπάρχει διαθέσιμη σήμανση για πώληση την κείμενη περίοδο!!!.                                             
**– 4742 Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.)και αν υπάρχει διαθέσιμη σήμανση για πώληση την κείμενη περίοδο!!!.
  ***-4743 Λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.)και αν υπάρχει διαθέσιμη σήμανση για πώληση την κείμενη περίοδο!!!.
 ****– 4761 Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.)και αν υπάρχει διαθέσιμη σήμανση για πώληση την κείμενη περίοδο!!!.. 
 *****– 4763 Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.)και αν υπάρχει διαθέσιμη σήμανση για πώληση την κείμενη περίοδο!!!.                       
Στην περίπτωση των παραγγελιών των πάσης φύσης των παραπάνω εμπορευμάτων που διατίθενται μέσω του istoschSHOP, όταν το εμπόρευμα δεν είναι στην αποθήκη μας, η τα αποθέματα του έχουν εκλείψει, θα υπάρχει η επιπλέον καθυστέρηση τουλάχιστον ενός ακόμη 48ωρου, από το προκαθορισμένο και θα γίνεται αποκλειστικά με υπηρεσίες courier στην πόρτα σας από ειδικευμένο ταχυμεταφορέα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.
Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων. 

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές του COVID-19, που συνεχίζει να είναι γύρω μας αμείωτα, με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση ύφεσης και χωρίς εμφανή σημάδια ζωηρότητας.
Το ανεξάρτητο κέντρο Τεχνολογίας και διαδικτύου, καθώς και το
portal μας συνεχίζουν να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε ζωντανοί με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.