Ημέρες ρόδων & οίνου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL


Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Αποτέλεσμα εικόνας για dream syndicate

Βραδυφλεγή συναισθήματα στην καρδιά του υποψήφιου επιχρυσωμένου εραστή, που καίγεται στο τέλος και γίνεται στάχτη στον άνεμο!!!
Το συνδικάτο του ονείρου με όρους φαρμακευτικού ηλεκτρικού παροξυσμού αναζητά τη ίαση μέσα από διάφορα φαρμακευτικά μείγματα του, που θα καταστείλουν την ερωτική προδιάθεση με τα παιχνιδίσματα φυγής στα τάστα της κιθάρας!!!
Ανέκαθεν λάτρεις του Paisley Underground, οι γράφοντες ονειρεύονται μαζί του μέσα από τις ανασκαφές τους στο μήνυμα των τραγουδιών του εν λόγω είδους που επηρέασε από το Grunge, Stoner, altROCK, Shoegaze και μαζί με το Post Punk, το Hardcore και το Disirt Punk αποτέλεσαν την πρωτοπορία για την δεκαετία του 1980, αλλάζοντας τους όρους του παιχνιδιού στο όλον rock & roll πηγαίνοντας τη μουσική και τους στίχους 300 χρόνια μπροστά.
Το γιατί είναι απλό:
α)εξέφραζαν την εποχή τους(που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα),
β) αν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και διαχρονικά παίρνει υπόσταση χωρίς να φθείρεται στην συνεχόμενη επανάληψη, η ακόμα περισσότερο να αναγείρει νέα αισθητικά ζητήματα,
γ) αν το αποτέλεσμα και ο φορέας του, πάνε ένα βήμα παραπάνω την ανθρωπότητα από το νηπιακό της χαρακτήρα όπως έλεγε ο γέρο Κάρολος…


Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς