Ο κονδυλοφόρος που συγκλόνισε τον κόσμο

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

John-Reed2

Σαν χτες στις 22/10/1887 και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον γεννήθηκε ένας άνθρωπος που συγκλόνισε με την πένα του τόσο ως συγγραφέας, τόσο όσο ως ποιητής, όσο και ως δημοσιογράφος του περιοδικού “American Magazine” και της Οκτωβριανής Επανάστασης της οποίας υπήρξε ρεπόρτερ και φυσικά συγγραφέας της. Ως Θαυμαστής και βιογράφος του Μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα διακρίθηκε και ως τέτοιος, μιας και υπήρξε ο ανταποκριτής από το περιοδικό του, όπου για λογαριασμό του κατέγραψε την Μεξικανική Επανάσταση το 1914. Για λογαριασμό του ίδιου περιοδικού βρέθηκε το 1917 στην Ρωσική Αυτοκρατορία, όπου κατέγραψε μέσα από το τρομερό έργο του(ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας χρονογραφίας, λογοτεχνίας και δημοσιογραφικής ανταπόκρισης, όλων των εποχών), τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Έζησε με τη σύζυγο του Λουΐζ Μπράιντ την οποία παντρεύτηκε την ίδια χρονιά της επανάστασης που άλλαξε τον κόσμο, αν και δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε το αποτέλεσμα της εν λόγω διαδικασίας, ούτε φυσικά τον έρωτα του με την εν λόγω. Έφυγε απ τη ζωή στις 17/10/1920 τρεις ημέρες πριν τα γενέθλια του από τύφο στα 33 του χρόνια, ενώ κηδεύτηκε με τιμές ήρωα της επανάστασης στην Μόσχα και συγκεκριμένα στην Κόκκινη Πλατεία, όπου πραγματοποιήθηκε και η ταφή του.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυo στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης.Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση.Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας. 

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

RCT TEAM

Η ομάδα Radio Collectiva Team είναι μια εικονική ομάδα δραστηριοτήτων που ίδρυσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κοτσώνης στα Χανιά, με αφορμή την εκπομπή του "Κολλεκτίβα της Σελήνης" το 1995 και η οποία σύντομα μετονομάστηκε σε "Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες". Το 2008 ξεκίνησε το Blogging και σήμερα εκτός από αυτό συμμετέχει στο portal istosh data &technologies lab και στο the-blue.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς