Το καυτό πτερύγιο του καρχαρία…

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αποτέλεσμα εικόνας για melvins flipper covers ep

Κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες από την μοναδική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία “Amphetamine Reptile Records” ένα EP και υπό τη μορφή βινυλίου(που επί τέλους επέστρεψε δυναμικά εδώ και μια πενταετία), που είναι όλα τα λεφτά, το χτες και το σήμερα στο αύριο με όρους μεθαύριο.. Δυο μεγάλα ονόματα και τεράστια συγκροτήματα του underground rock & roll που ενώνουν τις δυνάμεις τους, μιλάμε για τα τοτέμ του Hardcore Punk του 1984, τους”Flipper” και τους συνεχιστές του Grunge, πότε με όρους American Punk και πότε με όρους Stoner, τους Θρυλικοί Melvins. Παίζουν βρόμικα με καθαρά μακρόσυρτα χτυπήματα στις κιθάρες, με πέμπτες που έχουν minore και υποτονικά χαρακτηριστικά, γκρεμίζοντας τα ενυδρεία που μέσα τους κλείνουν τα πιο καυτά ηλεκτρικά ψάρια του ωκεανού…

Οι Melvins και οι Flipper κυκλοφόρησαν ένα EP που φέρει τον τίτλο Hot Fish σε κοινή θέα. Η εν λόγω κυκλοφορία έχει τέσσερα κομμάτια. Με τέσσερα κομμάτια, αρχής γενομένης του “Hot Fish” των Flipper, το οποίο είχαν παλαιότερα διασκευάσει οι Melvins στο Lysol.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Τεράστια συνεργασία, από δυο τεράστια σχήματα, τα οποία αποδείχνουν αυτό που χρόνια λέμε πως τα παλιά γκρουπ, χωρίς τις τεχνικές αρτιότητες των ακόμα παλαιότερων, έβγαλαν τη μουσική του τέλους του 20ου αιώνα με άλλα 200 χρόνια περιθώριο δυνατοτήτων της….

The webSHOP of data & web center, η Τεχνολογία στην αποκορύφωση της.
Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Font Resize
istosch webPortal