Η Επιστροφή των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Η Επιστροφή των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων

Μετά από ένα χρονικό διάστημα υποχρεωτικής τεχνικής αναβάθμισης στις νέες συνθήκες, οι Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες θα επιστρέψουν κανονικά με το 10ο Podcast τους την Παρασκευή 28.8.2020, κύρια λόγω της αναγκαστικής αναπροσαρμογής και του χρόνου που απαιτείται για το νέο περιβάλλον από την επιχείρηση και το οποίο υπάγεται στην βάση της νέας εγκυκλίου (Α1024/2020) της ΑΑΔΕ. Η εν λόγω, ζητάει την εκ βάθρων αναβάθμιση των Φορολογικών Μηχανισμών και όσον δεν αναβαθμίζονται, την κατάργηση τους μέχρι την περασμένη Τρίτη 8/7/2020, ενώ θέτει μια σειρά συμπληρωματικών προδιαγραφών και μέτρων ως υποχρεώσεις σε όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, φορολογικούς εκτυπωτές καθώς και τις ταμειακές μηχανές που θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη στους ακροατές μας για την αναστάτωση η οποία προήλθε από την εσπευσμένη επαναφορά της απόφασης – οδηγίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών μέσω της ΑΑΔΕ και αφορά την νέα εγκύκλιο (Α1024/2020), η οποία είχε παγώσει λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και μετακυλίονταν για το τέλος του 2021.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Αυτή η παλινδρόμηση για να μην πούμε παλινωδία ακύρωσης της ακύρωσης της παρούσας εγκυκλίου απ΄την πλευρά της κυβέρνησης μας έβαλε χέρια και πόδια σε 2 παπούτσια με αποτέλεσμα να γίνουμε εμείς τα εξιλαστήρια θύματα & φυσικά να φανούμε αναποτελεσματικοί. Αυτή η επανα-ενεργοποίηση μας άλλαξε ολόκληρο τον προσανατολισμό και σχεδιασμό κάθε εργασίας μας, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε χρονοβόρες αλλαγές που απαιτούν κόστη που δεν μπορούν άμεσα να πραγματοποιηθούν, καθώς και ενημέρωση αποθηκών, πελατών, προμηθευτών κοκ στα νέα εμπορικά προγράμματα και να εμφανιστούν εκ μέρους μας, αλλά παντελώς εικονικά, μια σειρά από αδυναμίες. Στην πραγματικότητα ούτε ελλείπείς, ούτε ανεπαρκείς, ούτε και αναξιόπιστοι ήμασταν επειδή κάποιοι είναι αλλού γι αλλού, κι έχοντας μας απενεργοποιήσει τη δυνατότητα παραγωγής εσόδων τους μήνες της πανδημίας.

Δηλαδή ξαφνικά ένα πρωί τους καρφώθηκε στην γκλάβα κι απαίτησαν, γοργές, αν όχι άμεσες παρεμβάσεις σε ολόκληρο το μήνα Ιούλη του 2020 και αφορούσαν την κατάργηση όλων των φορολογικών μηχανισμών που δεν αναβαθμίζονταν, που αφορά όλα ανεξαιρέτως τα firmware προ του 2011, καθώς και των εμπορικών προγραμμάτων που εκτύπωναν εικονικά στον φορολογικό μηχανισμό και αυτός οδηγούσε σε format.txt την έκδοση των παραστατικών από τον εκτυπωτή σε Α4 και δεν είχαν τη δυνατότητα διασύνδεσης με την ΑΑΔΕ, ενώ όποιος δεν το πραγματοποιήσει υπόκειται ακριβής ρήτρας προστίμου.

Αυτή η ξαφνική αναστάτωση κι αλλαγή των φορολογικών μηχανισμών, με την παραπέρα αντικατάσταση τις από νέου τύπου ταμειακές μηχανές, την αλλαγή Η/Υ, Server, εκτυπωτών και την προσαρμογή τους στο υπάρχον επιχειρησιακό δίκτυο, μας έκλεισαν ξανά σε εσωτερική καραντίνα με αποτέλεσμα όλα να πάνε πίσω για ένα ακόμα δίμηνο και να μην μπορούμε από τις 8.7.2020. Να είμαστε δηλαδή, σε μια άτυπη “Καραντίνα” μέχρι την 11η/8/2020 και όλα να πάνε πίσω, πλην της αρθρογραφίας και των συμβολαιακών πελατών τόσο σε διαφημιστική προβολή από το παρόν portal, όσο και αυτών που κάνουμε συντήρηση στα μηχανήματα τους, αυτών που διαχειριζόμαστε και φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες τους κι αυτών που κάνουμε το SEO & Το Social Media Promotion τιμολογημένα εξ’ αρχής του χρόνου, μήνα κλπ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.


Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς