Ένας ακόμη χρόνος στην πλάτη μας…Happy Birthday istosch

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Τα 14α γενέθλια του istosch data &web center τα φανταζόμασταν αλλιώς, κάπως διαφορετικά, χωρίς ο κόσμος να βρίσκεται σε μια δίνη που ευχόμαστε σύντομα να ξεπεραστεί χωρίς παραπάνω θύματα. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι φρούδες ελπίδες, ωστόσο θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και υγιείς γιατί αυτό προέχει και είναι το μείζων θέμα τώρα.

Υπήρχαν πολλές σκέψεις για προσθήκες δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και προϊόντων ήδη από το 2019 που εν μέρη επιτεύχθηκαν καθώς μέχρι το Καλοκαίρι της περυσινής χρονιάς τα πράγματα έδειχναν μια αυξητική τάση η οποία εκμηδενίστηκε από το πέρας του θέρους και δεν ήταν μόνο δική μας αντίληψη, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ωστόσο τα βήματα που κάναμε αλλά και τους στόχους που θέσαμε ανεξάρτητα αν μπορούσαμε όλους να τους υλοποιήσουμε με την ίδια επιτυχία ήταν δείγμα τόσο των δυνατοτήτων μας, όσο και της πραγματικότητας που μας έβαλε φρένο όπου μπορούσε. Αυτό φαίνεται και στον παρακάτω κατάλογο που αποκαλύπτει του τι επιτύχαμε στους στόχους που είχαμε βάλει και την ανανέωση τους για τα επόμενα δυο χρόνια, καθώς και τα όλα όσα πραγματοποιήσαμε.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Το istosch data &web center, σήμερα 31/3/2020 έχει γενέθλια κλείνει τα 14 χρόνια ζωής και σας ευχαριστεί για την στήριξη που του παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα δέκα τελευταία όπου η οικονομική κρίση δεν κατάφερε να μας γονατίσει ολοσχερώς, αλλά και μιας νέας που επέρχεται το επόμενο διάστημα.
Τα χρόνια που πέρασαν βάλαμε πολλούς στόχους που άλλοι πέτυχαν και άλλοι όχι, με πιο σημαντική τη συνεργασία μας με το RCT, μια συνεργασία που διακόπηκε άδοξα το καλοκαίρι του 2018 και επανενεργοποιήθηκε το Φλεβάρη του 2019.
Ακόμα και αν δεν πετυχαίνεις τους στόχους που βάζεις, πρέπει διαρκώς να τους ανανεώνεις και να προχωράς, αν δεν το κάνεις πέφτεις σε λιμνάζοντα νερά και οι στόχοι μας που είχαμε θέσει ήταν οι εξής:
Α)Ανασχεδιασμός του portal. (Ο στόχος πραγματοποιήθηκε επιτυχώς πετυχαίνοντας και μια εκθετική αύξηση της αναγνωσιμότητας σε σχέση με το 2019).
Β)Αναδιάταξη προϊόντων στο eshop με προϊόντα νέας τεχνολογίας, περιφερειακά , αναλώσιμα &Βιβλία, με προσανατολισμό στα λεγόμενα refubrished. (Ο στόχος επετεύχθη, αλλά είμαστε ακόμα πίσω από τις πραγματικές μας ανάγκες και το επόμενο διάστημα θα δοθεί τόνωση σε αυτού του είδους τη δραστηριότητα).
Γ)Δημιουργία webRario. (Επίσης ο στόχος επετεύχθη, ωστόσο υπήρξαν δυσκολίες στο να πραγματοποιούμε δυο εκπομπές το μήνα, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, κάνοντας μια οπισθοχώρηση ούτως ώστε να έχουμε αντί 24 εκπομπές το χρόνο -κάτι που δεν ήταν ευκταίο – και να έχουμε 12. Σε αυτό το νούμερο προσανατολιζόμαστε, αρχής γενομένης με το 9ο podcasting, να είναι σχεδόν έτοιμο εδώ και καιρό, αλλά λόγω της αναστολής δραστηριοτήτων, θα βγει στον αέρα στα μέσα του Απρίλη του 2020 και θα αποτελεί συνέχεια των 30 σπουδαιότερων δίσκων της δεκαετίας του 2010).
Δ)Δημιουργία sudio ηχογραφήσεων με σκοπό την δημιουργία της ανεξάρτητης δισκογραφικής παραγωγής και την είσοδο μας στη μουσική βιομηχανία. (Δεν υπήρξε η δυνατότητα, ούτε καν της ολοκλήρωσης του στησίματος webSHOP που θα ειδικεύονταν ανεξάρτητα από το istoschSHOP στην πώληση βινύλιου).
Ε)Την ενεργοποίση ξανά του εκδοτικού μας έργου, τόσο στο software, όσο και στην συγγραφή και διανομή βιβλίων και αναλογικών εκδόσεων.
Με αυτούς τους πέντε στόχους προχωράμε και δίνουμε τη μάχη για το μέλλον. Επίσης δεν υπήρξε η αυτή η δυνατότητα).

Με βάση τα παραπάνω και μέρος των αναθεωρημένων στόχων θα βαδίσουμε τα επόμενα δυο χρόνια εμείς ωστόσο βάζουμε και μια ακόμα συνθήκη – παράμετρο της στήριξης ενίσχυσης του portal, του web radio, καθώς και της webTV, μέσω donate και με των δικών σας δυνάμεων, ούτως ώστε να προχωρήσουμε παρέα και με τις δικές σας δυνάμεις ως εφεδρεία στην ανάδειξη ενός άλλου πολιτισμού, των ανθρωπιστικών αλλά και άλλων επιστημών, καθώς και της σύγχρονης τεχνολογίας, Αλλά πάνω και πριν απ΄ όλα να έχουμε όλοι μας υγεία.

Happy Birthday istosch

Ενισχύστε το portal "istosch data &technologies lab"
Παρά την επιδημία του COVID-19, το portal μας εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνινικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς για να έχετε ασφάλεια και ένα δημιουργικό ελεύθερο χρόνο τώρα που πρέπει να είμαστε εντός των τοιχών, οι προσπάθειες μας είναι άοκνες ωστόσο όμως πολύ σκληρές και σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…


 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  
Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους  παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων. 
Satellite of Love

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς