ischINVESTMENTS (ARS-PTC)

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

isinvest_kefalida

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε την νέα υπηρεσία μας (ischINVESTMENTS), που εγκαινιάζεται ενόψει της δεκαετής πορείας μας στο διαδίκτυο και την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στον χώρο των on-line Start-up.
Για μια εταιρεία η πρώτη δεκαετία είναι αυτή που την κατοχυρώνει και η δεύτερη αυτή που την αναπτύσσει και την οριοθετεί ως κραταιά και για να είναι κάτι τέτοιο πρέπει να σχεδιάζει την επερχόμενη δεκαετή δραστηριότητα της.
Η εποχή της “εικονικής πραγματικότητας” (στον ίδιο, αλλά αναδιαρθρωμένο τεχνολογικά και όχι μόνο τρόπο παραγωγής), επέρχεται και το istosch data &web center, όπως και το istosch data &technologies lab, (ως θυγατρικό τμήμα του πρώτου), στα δέκα χρόνια πορείας όλων μαζί, προχωρούν στην δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας που σχετίζεται με τις on-line business οι οποίες βασίζονται στο λεγόμενο web-traffic.
Το ischINVESTMENTS ως παράλληλη δραστηριότητα και θυγατρικό τμήμα του istosch totally operation promotions, προχωράει την online διαφήμιση ένα βήμα παραπάνω.
Οι on-line business, δοκιμάζονται στο πεδίο των social media, άσχετα αν προϋπήρχαν αυτών, όμως με βάση αυτά, παράλληλα με αυτά και πιο μπροστά απ’ αυτά στην επόμενη δεκαετία θα αποτελούν κοινό παρονομαστή και ήδη χωρίζονται στις εξής κατηγορίες.
α)Social Media Business.
β)PTC Platforms, Advertising Revenue Share Sites, SEO-Traffic.
γ)On Line Reality Games – IT (Remote Control Transporting).
δ)Coin Banking – web banking.
ε)Binary Options Trading Signals.
στ)Recycling Options.
ζ) Web – Intelligent Agents (Artificial Intelligence).
Υπάρχουν και άλλοι τομείς και υποτομείς, αλλά δεν έχουμε χώρο και χρόνο να αναφερθούμε, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να σας δείξουμε τις νέες μας δραστηριότητες που θα προσανατολίζονται στην β)κατηγορία δηλαδή στο PTC Platforms, Advertising Revenue Share Sites, SEO-Traffic και κλείνοντας, να σας πούμε ότι αυτή η κατηγορία, ως σύνδεσμος θα βρίσκεται στο URL(Uniform Resource Locator) http://ischinvestments.blogspot.gr

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς