15 Χρόνια istosch data &web center

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

 

 

15 Χρόνια istosch data &web center

Πριν ακριβώς μια δεκαπενταετία και μάλλον κάπως καθυστερημένα ξεκινήσαμε ένα ταξίδι που αποδείχθηκε πολύ δύσκολο, αλλά μέσα από τις δυσκολίες, όμορφο και γοητευτικό, όμως πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα αγχωτικό. Φάγαμε πολλά τσακίσματα, γίναμε κυματοθραύστες. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε χρόνια ζωής αριθμητικά, αλλά κερδίσαμε ανθρώπους που στάθηκαν και σταθήκαμε στο πλάι μας, καθώς και εμπειρίες και η αλήθεια είναι ότι μάθαμε πολλά από αυτούς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αναρωτηθήκαμε τόσο με τις αντοχές μας, όσο και με την επιμονή μας, αλλά και την χοντροκεφαλιά μας αφού μότο μας έγινε, θα πέσουμε μαζί με τη δουλειά, είχαμε κάνει στόχο να κρατήσουμε το καράβι όρθιο, ούτως ώστε να μην πάει στα βράχια αφού δύο φορές πριν καν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα, οι οικονομικές κρίσεις έρχονταν κατά κύματα.

Δεν ήταν επίσης λίγες οι φορές που αναπτύξαμε βοηθητικά αντανακλαστικά που κι αυτά ήταν προϊόν μιας άλλου είδους ειδίκευσης και εκπαίδευσης και μάλλον αποδείχθηκαν τουλάχιστον χρήσιμα, αφού στην δουλειά αυτή, πέραν του αντικειμένου και του “know how” το οποίο χρειάζονταν, τα επιπρόσθετα έντεκα χαρακτηριστικά των πολεμικών τεχνών εργαλειοποιήθηκαν και στάθηκαν ικανά, να μας κρατήσουν όρθιους και εμάς και το istosch data web centre, όπως ο αυτοσεβασμός, η αυτοπεποίθηση, ο σεβασμός στον συνεργάτη (και στον πελάτη), η ψυχραιμία, υπομονή, επιμονή, πάθος, η τεχνική κατάρτιση, η συνεχής εξάσκηση και η τελειοποίηση του γνωστικού αντικειμένου και η μεθοδολογία, γιατί η εργασία αυτή στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, και υπομονή θέλει και επιμονή.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Κατά πολλούς η μετριοφροσύνη σημαίνει μετριότητα, για μας είναι η μεγαλύτερη αρετή που μαζί με τη σεμνότητα αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία πιστοποίησης πριν από όλα του χαρακτήρα του κάθε ενός από εμάς και η παραγωγική διαδικασία απαιτεί και τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, εξάλλου εμείς ουδέποτε πιστέψαμε ούτε στην ανταγωνιστικότητα, ούτε στην επιχειρηματικότητα, ούτε στο ικανό ποσοστό κέρδους, αλλά στο έσοδο από την σκληρή δουλειά μας, μέσα απ΄την κοινωνική εργασία που υπάρχει μέσα σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που διαπραγματευόμαστε ως εμπόρευμα. Είμαστε αυτοπασχολούμενοι και το κέντρο μας, ένα ανεξάρτητο κι εναλλακτικό εργαστήρι τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών, από την πώληση προϊόντων νέας τεχνολογίας, αναλώσιμων, μέχρι υπηρεσιών, όπως η δημιουργία προγραμμάτων, ιστοσελίδων, φιλοξενία τους, η ενημέρωση για την τεχνολογία και την τέχνη, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, φιλοδοξώντας ετούτες τις δύσκολες μέρες στην πάγια, σταθερή και μόνιμη υποστήριξη σας, στην προώθηση διαφημιστικού υλικού, στην δημιουργία και φιλοξενία νέων ιστότοπων.

Φέτος για πρώτη φορά μέσα σε δεκαπέντε χρόνια, αδυνατούμε να θέσουμε και να βάλουμε νέους στόχους, αδυνατούμε να μπούμε στην λιανική με όρους υποχρεωτικής αναστολής λόγω covid 19, αναπροσαρμόζουμε όλα όσα σχέδια είχαμε βάλει πέρυσι για τα 14 χρόνια του ανεξάρτητου και εναλλακτικού κέντρου προετοιμασίας και εισαγωγής δεδομένων, σε όσα από αυτά δεν καταφέραμε, η τα αξιοποιήσαμε μερικώς, ωστόσο θα είμαστε εδώ και στις κλασσικές μας υπηρεσίες αναβαθμίζοντας τες κι αυτές, με πρώτο στόχο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, 1) να έχουμε ανανεώσει την κεντρική σελίδα του κέντρου μας, το https://istosch.gr , στην οποία θα προστεθούν οι μικρές αγγελίες. 2) την ανανέωση του e-shop μας https://istos-ch.com/shop μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού και την προσθήκη νέων κατηγοριών που θα αφορούν το μουσικό βινύλιο(στόχος από την περυσινή χρονιά), καθώς και της πώλησης αναλώσιμων toner, την επέκταση του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου σε τεχνικά θέματα, καθώς και την προσθήκη μιας νέας κατηγορίας που θα σχετίζεται με τα αξεσουάρ τεχνολογίας στο αυτοκίνητο. 3) Όσον αφορά το portal, αυτό θα συνεχίσει να αναπτύσσει την αρθρογραφία του στον Κινηματογράφο, στο ανεξάρτητο ροκ, στις επιστήμες, στην τεχνολογία και στις αναλύσεις, ενώ το RCTeam θα συνεχίσει να είναι πολύτιμος συνεργάτης, στα podcasting, ραδιοφωνικά και μη, ενώ θα ξεκινήσουμε σεμινάρια(webminars) μέσω του zoom σε ζητήματα κοινωνικής φύσης, πάνω στην έλευση της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης και στις αναδιαρθρώσεις που θα αυτή θα προξενήσει αντικειμενικά και πέρα από την θέληση μας, για την παρά πέρα κατανόηση του νέου σχεδόν ακόμα και σήμερα ακατανόητου νέου τύπου ανάπτυξης. Αυτά για την ώρα, σας ευχόμαστε υγεία, πρώτα και πριν απ΄όλα και μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία. Φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε πρότυπο, με αντικειμενικά κριτήρια καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, ωστόσο είναι ένα μέτρο και ένα δείγμα γραφής για το πως σκεφτόμαστε και πως βλέπουμε τον κόσμο μακρυά από τα πεδία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς να γινόμαστε ούτε γραφικοί, ούτε υπερόπτες.

23/12/2020 Το 12ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων
24/12/2020 Οι 20 σπουδαιότερες ταινίες του Σινεμά για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
26/12/2020Οι 30 σπουδαιότερες μουσικές κυκλοφορίες του ηλεκτρικού ήχου και της Jazz για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
28/12/2020 Μεγάλο Αφιέρωμα στο No Wave
30/12/2020 Οι 100 σπουδαιότερους δίσκοι του ηλεκτρικού ήχου, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Πρωτοχρονιά 31/12/2020 23:59 & 1/1/20210 00:01, Οι 100 καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι σήμερα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Παραμονή των φώτων 5/1/2021 θα καταγράψουμε τις 100 σπουδαιότερες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου με τα κριτήρια του istos-ch.com
7/1/2021, Τα 50 Σπουδαιότερα αποκλειστικά λογοτεχνικά βιβλία, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές του COVID-19, που συνεχίζει να είναι γύρω μας αμείωτα, με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση ύφεσης και χωρίς εμφανή σημάδια ζωηρότητας.
Το ανεξάρτητο κέντρο Τεχνολογίας και διαδικτύου, καθώς και το
portal μας συνεχίζουν να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε ζωντανοί με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.