istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

web design &development centerΑνακοινώσεις

Αναβάθμιση σελίδας &ηλεκτρονικού καταστήματος ποδηλάτων sportBikes

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
Arsenali Tango Marathon (Chania 19-22 April 2024)
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

 

 

Αναβάθμιση σελίδας &ηλεκτρονικού καταστήματος ποδηλάτων sportBikes

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μας με το κατάστημα-συνεργείο ποδηλάτων sportBIKES, με το οποίο έχουμε μια αγαστή και πιστή συνεργασία που λειτουργεί διαλεκτικά και εποικοδομητικά, με αποτέλεσμα τα αποτελέσμα του να είναι πρόσφορα υπέρ ημών και της παραπάνω επιχείρησης.
To sportBIKES έχει επενδύσει, πάνω στην εδώ δεκαετίες τεχνογνωσία μας και εμείς στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του, που είναι υψηλών προσδοκιών και προδιαγραφών(ενίοτε παραπάνω από το κανονικό), με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε ατέρμονα συνεχή τεχνικά ερωτηματικά για την αρχιτεκτονική και κατ’ επέκτασιν στην προσαρμογή τους.
Αυτές οι θετικές προκλήσεις, πέραν του ότι μας κάνουν όλους καλύτερους, αναπτύσσουν ισχυρές επαγγελσματικές σχέσεις, που δεν μένουν μόνο σε αυτό το επίπεδο, αλλά και στο διερευνητικό.


Αυτό το πεδίο πρόκλησης που αφορούσε την παρουσία, φροντίδα και ηλεκτρονική προώθηση του sportBIKES, μας οδηγούσε ανέκαθεν, σε δημιουργικές διόδους και διεξόδους, όπου μια από αυτές ήταν – η εδώ και ένα περίπου μήνα- πρόσπάθεια αναβάθμισης τόσο της σελίδας, όσο και του ηλεκτρονικού καταστήματος,  sportBIKES, τόσο στην εικόνα του(σχεδιασμός), όσο και στην τεχνολογική του υποδομή, αρχιτεκτονική και μηχανική του σταθερότητα , αλλά και ανάπτυξη χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα ροής στον παγκόσμιο ιστό.

Εδώ και ένα πε΄ριπου μήνα, εργαζόμαστε άοκνα, αβίαστα, ακαταπόνητα, ακούραστα και με πολλές παραμετροποίησεις, πάνω στη διαλεκτική κατηγορία ανάμεσα στο εφικτό και το δυνατό, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παρουσίασης, τόσο της σελίδας, όσο και του ηλεκτρονικού καταστήματος,  sportBIKES.
Στη λογική μας είναι να μην χαθεί το ιστορικό της παλαιάς σελίδας του sportBIKES., η οποία τόσα χρόνια ήταν ο βασικός βαστάζος και πυλώνας – και μια εκ των πλέον επιτυχημένων εγχειρημάτων και ταυτόχρονα έργων μας – να εμπλουτίσουμε σε νέο σύγχρονο, εύχρηστο και εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον, με γούστο(υψηλή αισθητική) και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, του sportBIKES, το οποίο θα αλληλεπιδρά εκατέρωθεν και αμφότερα με το Ηλεκτρονικό του Κατάστημα, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο, τονίζοντας στο καθένα ξεχωριστά την ιδιαιτερότητα του, καθώς και την αυτονομία του, για δοκιμάζει και τις μηχανές αναζήτησης θετικά.


Από σήμερα 17 του Ιούνη του 2022 και ώρα 13:00 ώρα Ελλάδας, το sportBIKES & το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, μπαίνουν σε μια νεότερη εποχή, με σκοπό την παραπέρα ανάπτυξη τους, προβολή τους και αναβάθμιση του κύρους τους στους πελάτες και φίλους του, σημειώνοντας εδώ πέρα, ότι για το εν λόγω υπάρχουν καινοτομίες ΙΤ( Information Technology), τόσο σε επίπεδο διαδραστικής μετάφρασης, όσο και περιβάλλον για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Από τα βάθη της ηλεκτρονικής μας καρδίας του istosch data &web center(που ανέλαβε και επιμελήθηκε το ειδικό βάρος της αναβάθμισης ενός πολύ ποιοτικού πελάτη-φίλου και συνεργάτη, του sportBIKES & το Ηλεκτρονικού του καταστήματος), ένα μεγάλο ευχαριστούμε για την συνεργασία, την εκτίμηση και την προτίμηση τους, στο πρόσωπο μας, μεγάλη μας τιμή και χαρά για αυτή την συνεργασία, ευχόμενοι καλοτάξιδοι και καλορίζικοι στις καρδιές των χρηστών όλου του διαδικτύου και υποσχόμαστε ότι, θα είμαστε όλοι μαζί παρόντες, στο νέο μεγάλο ρεσάλτο στις ηλεκτρονικές σας πλόες, στην διαχείριση και παραπέρα ανάπτυξη κάθε τι νεότερου που αφορά αμφότερους.

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Το ημερολόγιο φορτώνει...
Powered by Booking Calendar
captcha

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές , που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα οικονομικά δύσκολα για όλους, με ένα εξοντωτικό φορολογικό νόμο, που αφανίζει τους αυτοαπασχολούμενους και μεγαλώνει την κερδοφορία των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, μετατρέποντας ουσιατικά τη χώρα φορολογικό παράδεισο για τις πολυεθνικές, εμείς κρατάμε ζωντανό το όνειρο μας, σε ένα περιβάλλον που θέλει πολύ δύναμη και πολλές θυσίες για να επιβιώσεις. 
Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E-Funzine
(portal) μας, συνεχίζουν να εργάζoνται αδιάκοπα και με πάθος βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική και κυρίως ταξική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL
istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine