Εκπομπή 10η istoschWEBRADIO & Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες 28/8/2020

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Εκπομπή 10η istoschWEBRADIO & Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες 28/8/2020

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μετακαραντίνες και διάφορες αναγκαστικές εργασίες αλλαγής ταμειακών μηχανών, φορολογικών μηχανισμών και εμπορικών προγραμμάτων που μας επέβαλε η πλέον διπολική κυβερνητική πολιτική που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, καθώς και των πλέον περίεργων διακοπών που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, είμαστε εδώ με το 10ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων, συνεχίζοντας να κάνουμε “υπομονή και όνειρα” που λέει η αγαπημένη μας νεολαία στην υπέροχη αργκό της που ανέκαθεν λατρεύαμε. Χωρίς να ήταν δική μας επιλογή επιστρέψαμε με την νέα “τοπική” Καραντίνα που μας επέβαλαν οι κυβερνώντες, με τάχα μου δήθεν δική μας ευθύνη και από πρότυπα συμπεριφοράς γίναμε αυτοί που γεννήσαμε την “υγειονομική κρίση” με το υπέροχο και εύηχο παραμυθάκι της “ατομικής ευθύνης”, λες κι εμείς φέραμε τον ιό που μέχρι τις 15 του Αυγούστου ήταν μηδενική και ξαφνικά άρχισε να σπάει τα κοντέρ…

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

1 Yo La Tengo Friday I’m In Love 00.35
2 This Mortal Coil Song To The Siren 04.18
3 Psychic TV Godstar 08.17
4 Shellac Bright New DarknessAll the Surveyors 13.24
5 Girls Against Boys Basstation 17.09
6 Dead Kennedys Triumph of the Swill 21.25
7 Alain Rayas Does It Make You Happy 24.39
8 Austin Blair Campbell Sick of Me 26.57
9 Chasing After Alice A Beautiful Catastrophe 31.08
10 Elvis de Sade Cheerings From The Other Side 36.37
11 11 Fontaines D.C. Roy’s Tune 42.01
12 GB Savant Coronavirus Soup for the Soul 46.38
13 Heath Williamson Something in the way 51.14
14 Jane N’ The Jungle Animal 55.55
15 Joe Holt People in New York 1.00.32
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

RCT TEAM

Η ομάδα Radio Collectiva Team είναι μια εικονική ομάδα δραστηριοτήτων που ίδρυσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κοτσώνης στα Χανιά, με αφορμή την εκπομπή του "Κολλεκτίβα της Σελήνης" το 1995 και η οποία σύντομα μετονομάστηκε σε "Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες". Το 2008 ξεκίνησε το Blogging και σήμερα εκτός από αυτό συμμετέχει στο portal istosh data &technologies lab και στο the-blue.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς