Αγγλικά επαγγελματικού και επιχειρησιακού επιπέδου

Αγγλικά επαγγελματικού και επιχειρησιακού επιπέδου*(Φιλοξενούμενη & Χορηγούμενη ανάρτηση από το english4all)

Γιατί να επιλέξεις Business Certificates Cambridge (BEC);

Στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και κατ’ επέκταση και της επικοινωνίας, η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε πολλούς τομείς όπως και στην αναζήτηση εργασίας που πλέον μπορεί να γίνει σε διεθνές επίπεδο. Είναι πλέον εύκολο να γίνουν συνεντεύξεις εξ αποστάσεως ή κάποιος δύναται να εργαστεί από το σπίτι του σε μία εταιρία η οποία βρίσκεται στην άλλη άκρη το κόσμου. Ο σημαντικότερος παράγοντας όμως στην αναζήτηση και υλοποίηση αυτού του στόχου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων, με πιο καθοριστική αυτή της άριστης γνώσης Αγγλικών.

Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς πιστοποιήσεις Αγγλικών είναι το First Certificate in English (FCE) ή το Certificate of Proficiency in English (CPE), μέσω των οποίων δύνανται να εμπλουτίσουν και να αποδείξουν την γνώση αυτή. Ωστόσο, σε επαγγελματικό και επιχειρησιακό επίπεδο πιο εξειδικευμένες δεξιότητες παρέχονται μέσα από την προετοιμασία για τις πιστοποιήσεις Business Certificates Cambridge (BEC). Παρόλο που ένας από τους κυριότερους λόγους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας είναι η βελτίωση των προοπτικών ανέλιξης των ανθρώπων, η ανάπτυξη δεξιοτήτων αγγλικής γλώσσας σε επαγγελματικό και επιχειρησιακό επίπεδο δεν είναι αρκετά διαδεδομένη ακόμη.

Στην πραγματικότητα, οι δεξιότητες που αναπτύσσονται μέσα από την προετοιμασία εξετάσεων όπως το Bec Cambridge, εξοπλίζουν τους ανθρώπους με τα απαιτούμενα γλωσσικά προσόντα για να ξεκινήσουν ή να βελτιώσουν την καριέρα τους. Η γνώση δίνει αυτοπεποίθηση και οι εξετάσεις BEC παρέχουν τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες και εφόδια στους ενδιαφερόμενους προκειμένου να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στον επιχειρηματικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια των μαθήματων, οι εκπαιδευόμενοι αναπτύσσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θα τους επιτρέψουν:

  • να καθιερώσουν τη θέση τους σε μια εταιρεία
  • να εκφραστούν σε επιχειρηματικό πλαίσιο
  • να βελτιώσουν τις ικανότητες μιας διεθνούς καριέρας

Οι εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλες τις απαραίτητες ανάγκες, δεξιότητες και θέματα που απαιτούνται για την αλληλεπίδραση και ανέλιξη στο επαγγελματικό και επιχειρησιακό περιβάλλον σε καθημερινή βάση. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων, τα οποία είναι συναφή με επιχειρηματικές, διοικητικές και λειτουργικές δραστηριότητες, αφορούν είτε τον υφιστάμενο ρόλο των εκπαιδευόμενων είτε μελλοντικές δραστηριότητες ή αρμοδιότητες, που τους ενδιαφέρουν και αναζητούν τα κατάλληλα εργαλεία. Ως εκ τούτου, μερικά από τα θέματα που καλύπτονται είναι:

  • εταιρική κουλτούρα
  • εταιρική ηθική
  • πωλήσεις
  • πελατειακές σχέσεις
  • δεξιότητες παρουσίασης
  • επικοινωνιακές δεξιότητες
  • διαπραγματεύσεις

Το BEC Cambridge είναι μία πιστοποίηση Αγγλικών για επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες εξετάσεις από πανεπιστήμια, σχολές επιχειρήσεων και πολυεθνικές εταιρείες. Αναγνωρίζονται επίσης από το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Πολιτικού Προσωπικού στην Ελλάδα).

Οι εξετάσεις BEC Cambridge έχουν διεθνή αναγνώριση (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.cambridgeenglish.org/why-choose-us/global-recognition/) και προσφέρουν γνώσεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να εισέρχονται σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον με αυτοπεποίθηση.

Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ όπου:
θα συζητήσουμε σχετικά με το προφίλ και το background σου
θα βρούμε την καλύτερη στρατηγική δημιουργώντας ένα εκπαιδευτικό πλάνο ειδικά για εσένα
θα σε ενημερώσουμε για τα κατάλληλα μαθήματα και την προετοιμασία πιστοποίησης που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου και το βιογραφικό σου για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον σε ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό επίπεδο


English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.

Περισσότερα εδώ….

Business English / Αγγλικά για επαγγελματίες
Ιδανικό για / Απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι¨
• Θέλουν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους σε επαγγελματικό και επιχειρησιακό επίπεδο
• Θέλουν να εργαστούν στον κόσμο των επιχειρήσεων και να κάνουν διεθνή καριέρα
• Να αποκτήσουν τα προσόντα που θα τους βοηθήσουν να εκφραστούν με ευχέρεια και αυτοπεποίθηση σε επιχειρηματικό πλαίσιο
• Σκέφτονται η θέλουν να ακολουθήσουν διεθνή καριέρα
Πιστοποίηση: BEC (Business English Certificate) Higher Cambridge C1
Διάρκεια: 90 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 18:00 – 19:30 και Πέμπτη 18:00 – 19:30
Τμήμα: 4 – 6 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ2.

Περισσότερα εδώ….

23/12/2020 Το 12ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων
24/12/2020 Οι 20 σπουδαιότερες ταινίες του Σινεμά για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
26/12/2020Οι 30 σπουδαιότερες μουσικές κυκλοφορίες του ηλεκτρικού ήχου και της Jazz για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
28/12/2020 Μεγάλο Αφιέρωμα στο No Wave
30/12/2020 Οι 100 σπουδαιότερους δίσκοι του ηλεκτρικού ήχου, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Πρωτοχρονιά 31/12/2020 23:59 & 1/1/20210 00:01, Οι 100 καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι σήμερα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Παραμονή των φώτων 5/1/2021 θα καταγράψουμε τις 100 σπουδαιότερες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου με τα κριτήρια του istos-ch.com
7/1/2021, Τα 50 Σπουδαιότερα αποκλειστικά λογοτεχνικά βιβλία, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς