Με νέο επεξεργαστή 14nm Loongsoon 3A4000 το ολοκαίνουργιο laptop της κινεζικής “BDY electronics”

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Με νέο επεξεργαστή 14nm Loongsoon 3A4000 το ολοκαίνουργιο laptop της κινεζικής “BDY electronics”

Η BDY electronics, είναι μια Κινεζική εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών φορητών υπολογιστών, που δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της όποιας επικράτειας της όποιας ΕΕ δεν δύναται και δεν πρόκειται να την δούμε τουλάχιστον σύντομα, και η οποία παρουσίασε έναν ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή 13,3 ” που περιλαμβάνει τον νέο επεξεργαστή CPU της Longsoon, τον Dragon Core 3A4000 quad-core 14nm.
Ο φορητός υπολογιστής παρότι είναι προορισμένος για αυστηρά επαγγελματική χρήση, εκτός του ότι θα είναι ένας εξαιρετικά απλός και αισθητικά θα στέκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα προδιαγραφών που θα θυμίζουν τα έργα τέχνης της Lenovo στις κατηγορίες του gaming, θα είναι ένας φορητός υπολογιστής που θα προορίζεται και για απλούς χρήστες με μεσοχαμηλά βαλάντια, εφόσον με τις αναμενόμενες αυξήσεις τιμών σε όλα τα υπολογιστικά μηχανήματα στο άμεσο μέλλον, θα αποτελεί value for money, στις αγορές της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Θα διαθέτει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο με μια πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, επενδεδυμένο με ένα μαύρο κέλυφος και με κόκκινους τόνους από άποψη αποχρώσεων στην οθόνη και τις πλάγιες πλευρές της μονάδας, ενώ θα τονίζει τα απαστράπτοντα και υπερτονισμένα κόκκινα πληκτρολόγια.
Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής, θα διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών και παρά την ποιότητα των υλικών του μερών, είναι αρκετά ελαφρύς, με συνολικό βάρος ενάμισι κιλό.
Το μεμπτό του του ως προς τον προορισμό χρήσης του, είναι ότι διαθέτει μόνο μια θύρα USB Type-C και δύο θύρες USB 3.0, ενώ υπάρχει χώρος υποδοχής θύρας HDMI.
Καλά τα αισθητικής φύσης χαρακτηριστικά του πλαισίου και η ποιότητα της κατασκευής του, ωστόσο εκείνο το χαρακτηριστικό που απογειώνει το νέο φορητό υπολογιστή της BDY electronics, είναι η επεξεργαστική του δυνατότητα, η οποία διαθέτει την τελευταία τετραπύρηνη CPU 3A4000 14nm, του Longsoon και μιλάμε πάντα σε σχέση με την αναλογία ποιότητας και τιμής.
Η Longsoon ισχυρίζεται ότι η CPU είναι 100% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά 3A3000 και είναι συγκρίσιμη με την απόδοση με τους πυρήνες “Excavator” της AMD που βασίζονται πάνω στην αρχιτεκτονική Godavari A8-7680 που για πολλούς δεν είναι και η πιο αξιόπιστη από κάθε πλευρά, ωστόσο, ο πρόεδρος της Loongsoon Technologies, ο κ.κ. Hu Weiwu τονίζει ότι τα “14nm και τα 28nm (για τον κόμβο της GPU) είναι αρκετά για το 90% όλων των ειδών εφαρμογών”, (κάτι που πραγματοποιεί και το ανταγωνιστικό δίπολο των μονοπωλιακών κολοσσών” της Intel και της AMD), ενώ προορίζεται για πάσης φύσης φανατικούς Linux users, εφόσον δεν υποστηρίζεται σε πρώτη φάση τουλάχιστον, η χρήση των Windows, κάτι που μπορεί για την αγορά να μην είναι αρεστό, αλλά για τους υποφαινόμενους αυτό δεν αποτελεί καθόλου πρόβλημα, τουναντίον θα λέγαμε, καθότι τα Linux σε κάθε έκδοση είναι ένα πολύ ανώτερο λειτουργικό σύστημα, άρα για τους απανταχού Lixux Users αυτό να αυτοματοποιήσει τις παραγγελίες τους στην BDY electronics, για το νέο εύχρηστο και μικρό φορητό υπολογιστή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab
Μπορεί η καραντίνα να "τελείωσε", ωστόσο ο COVID-19 συνεχίζει να είναι γύρω μας με αποτέλεσμα όλα είναι σε φάση επανεκκίνησης χωρίς όμως αυτή να δείχνει σημάδια ζωηρότητας. Ωστόσο το portal μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας που αυτές τις μέρες μας βοηθούν να κρατηθούμε σπίτι με προτάσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να παραμείνουμε ασφαλείς, εντός και εκτός των τοιχών.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία αυτές τις δύσκολες στιγμές…

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Μέγεθος γραμματοσειράς