istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

Ανθρωπιστικές ΕπιστήμεςΕπιστήμεςΙατρική-ΒιολογίαΙστορία

O θεμελιωτής της θεωρίας της εξέλιξης

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
Arsenali Tango Marathon (Chania 19-22 April 2024)

 

 

Σαν σήμερα γεννήθηκε μια τεράστια προσωπικότητα, ένας επιστήμονας που κάθε ανθρωπιστική και ανθρωπολογική επιστήμη, αλλά και όλες οι επιστήμες κυρίως αυτές της βιολογίας, της φυσιολογίας και της γενετικής ιατρικής του χρωστούν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο Κάρολος Ροβέρτος Δαρβίνος Charles Robert Darwin, γεννήθηκε στις 12.2.1809 – 19.4.1882 αφήνοντας αποτυπωμένη την θεμελιώδη θεωρία της εξέλιξης ως δώρο στην Ανθρωπότητα και στις επιστήμες, αποδείχνοντας αυτό που ο μεγάλος Ένγκελς αποκάλεσε μέρος της “διαλεκτική της Φύσης” στο ομώνυμο τεράστιο έργο του. Ο Μέγιστος Δαρβίνος δεν ήταν μόνο ένας φυσιοδίφης ούτε μόνο ένας γεωλόγος, δεν ήταν πολύ περισσότερο ένας βιολόγος. Ο Δαρβίνος ήταν ένας μεγάλος πολύ μελετητής, ένα ανήσυχο πνεύμα που ερευνούσε διαρκώς, πότε ως γεωλόγος, πότε ως εξερευνητής, πότε ως ταξιδιωτικός συγγραφέας, πότε ως ηθολόγος και ηθικιστής, πάντα ως βοτανολόγος και εντομολόγος(ερευνούσε όλα τα καρκινοειδή), ένω υπήρξε και ο θεμελιωτής της σύγχρονης μελισσοκομίας.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch

Ο Δαρβίνος ήταν ο βασικός θεμελιωτής της θεωρίας της εξέλιξης, μια σύλληψη που καθόρισε τα πάντα στον τομέα των επιστημών και μισήθηκε όσο κανένας άλλος επιστήμονας από τα πάσης φύση ιερατεία ειδικά τα προτεσταντικά. Με όχημα τα τελευταία (και τους Ευαγγελιστές του Νότου στις ΗΠΑ, καθώς και όλα εκείνα που θεωρούν την Παλαιά Διαθήκη και τη Βίβλο ιστορικά κειμήλια), τα εν λόγω προσπαθούν ακόμα και σήμερα να αποδείξουν δια της μπουρδολογίας και της αντιεπιστημονικής μεθοδολογίας ότι ένα μήλο άλλαξε την ανθρωπότητα, η οποία είναι προϊόν μιας αρτοπλασίας και η οποία θα είναι έως το τέλος του κόσμου στιγματισμένη και ο νο1 έχθρός τόσο των Θεών, όσο και των Αντιπάλων τους που αυτοί σύμφωνα με τα γραπτά τους δημιούργησαν.

Μερικά από τα σημαντικά Έργα του:

Η καταγωγή των ειδών,
The Voyage of the Beagle,
The Descent of Man, and Selection in Relation to Sex,
The Expression of the Emotions in Man and Animals,
Insectivorous Plants,
The Power of Movement in Plants,
The Formation of Vegetable Mould through the Action of Worms

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  
Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους  παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων. 

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές , που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα οικονομικά δύσκολα για όλους 
Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E-Funzine
(portal) μας, συνεχίζουν να εργάζoνται αδιάκοπα και με πάθος βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine