istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

ΑνακοινώσειςΑφιερώματαΔιαφημίσεις

Συνεργασία με Online Σεμινάρια Αγγλικών, με σκοπό την διαφημιστική προβολή του

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Αιαδικτυακά Μαθήματα Αγγλικών, από την διακεκριμένη Καθηγήτρια Αρχοντούλα Κορεκτσίδου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

 

 

Συνεργασία με Online Σεμινάρια Αγγλικών, με σκοπό την διαφημιστική προβολή του

Με μεγάλη μας χαρά ξεκινήσαμε μια πολυκλαδική συνεργασία που ως στόχο έχει την προώθηση της δικτυακής προβολής και προώθησης, μιας πολύ καλής, τόσο χρηστικά, όσο και ως προς το στήσιμο της, καθώς και το περιεχόμενο σελίδας, που σκοπός της είναι η τηλεκπαίδευση με διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών.
Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια ακόμα πολύ δημιουργική πρόκληση που φυσικά στοχεύει στην μακροχρόνια συνεργασία των δυο πλευρών, ούτως ώστε να να επωφεληθούν στο έπακρο αμφότερες την αξιοποίηση κάθε πιθανής πτυχής που θα βάζει στόχο βήμα-βήμα την ανάδειξη της πύλης τηλεκπαίδευσης της Αγγλικής γλώσσας στους ωκεανούς του διαδικτύου.
Αμφότερες επίσης και οι δυο πλευρές στοχεύουν σε ρεαλιστικούς και όχι σε ανεδαφικούς, η μεταφυσικούς τρόπους, για την προώθηση του αντικειμένου που πρεσβεύουν.

Η εποχή που ένα κέντρο προετοιμασίας και εισαγωγής δεδομένων σε κάποιο διακομιστή(server) και η προβολή του αποτελέσματος του, δηλαδή μια ιστοσελίδα, μια ιστοπύλη, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με μερικές απλές ενέργειες και με μερικές, πολλές, σύνθετες λέξεις κλειδιά εξασφάλιζε, μια σχετικά προοδευτική κάλυψη ενός μέρος των αναγκών του πελάτη του, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ως επαγγελματικός οργανισμός που ζούμε και μελετάμε χρόνια και λεπτομερώς τον πολυσύνθετο και πολυδαίδαλο χώρο του διαδικτύου, γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουμε προσδοκίες.
Δεν είναι καθόλου ηθικά και επαγγελματικά σωστό να κατασκευάζουμε και να καλλιεργούμε αυταπάτες που θα αποδειχθούν φρούδες ελπίδες και να πέσουν στο τέλος ως λεπίδες στο κεφάλι μας.
Χρειάζεται αυστηρά εξειδικευμένος τρόπος που θα προσπαθεί να συνδυάζει την εμπειρία, το χαμηλό κόστος και την προοδευτική, αλλά συνεχή προσπάθεια προβολής του αντικειμένου του εκάστοτε πελάτη και συνεργάτη.

Σε μια εποχή που η οικονομική στενότητα όλου του κόσμου και ειδικότερα των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων στρωμάτων απλώνεται σαν επιδημία, σε μια περίοδο αδιέξοδης ως προς την επίλυση της πανδημίας και μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης που είναι άγνωστο το πού θα οδηγηθεί το κομμάτι εκείνο του πληθυσμού που κάνει τα αδύνατα δυνατά για την επιβίωση του προσπαθώντας να κρατηθεί όρθιο.
Εκεί ακριβώς πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να μελετήσεις πως η σχέση κόστους-οφέλους, θα είναι διαχρονική και οικονομική, χωρίς να δημιουργήσεις προσδοκίες που θα λειτουργήσουν ανέξοδα, με κόστη που θα φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη, ειδικά για αυτό το κομμάτι του πληθυσμού που είναι αυτοαπασχολούμενος.
Το διαδίκτυο αν δεν έχει ιδιοκτήτες έχει τους διαχειριστές του και αυτούς που το παρέχουν ως μια άτυπη ιδιοκτησία και είναι πλέον γνωστό ότι μιλάμε για τους ιντερνετικούς κολοσσούς τεχνητής νοημοσύνης που μια τους υπηρεσία είναι είτε οι μηχανές αναζήτησης(που παρέχουν και διαφημιστική προβολή), είτε τα μικρά η μεγάλα κοινωνικά δίκτυα(τα οποία επίσης παρέχουν δυνατότητες διαφημιστικής προβολής), είτε οι πλατφόρμες διαφημιστικής προβολής, καθώς και οι πλατφόρμες του gaming και του mining.


Όλοι αυτοί, λειτουργούν ως εν δυνάμει ιδιοκτήτες, που όσους νόμους και κανόνες προστασίας του λεγόμενου καταναλωτή(όπως οι επαγγελματίες που δουλεύουν και ζουν απ΄ το διαδίκτυο) να δημιουργήσουν, να ανασύρουν και να τεθούν από τις όποιες διακρατικές Ενώσεις, θα κυριαρχεί, αυτός που τις πληρώνει και μάλιστα αδρά.
Τα απλησίαστα κόστη των 5.000€ – 7.000€ για μια, σε πρώτη φάση, διαφημιστική καμπάνια που ζητούν όλοι οι παραπάνω, για να υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα, αλλά και οι λεγόμενοι experts που επέρχονται στην επόμενη φάση, με αντίστοιχα κόστη, όχι μόνο δεν καθιστούν σίγουρη την αλίευση πελατολογίου, αλλά δεν βαίνουν και σίγουροι ως προς το προσδόκιμο της καταρχήν απόσβεσης.
Η αύξηση της επισκεψιμότητας όχι μόνο είναι δεν είναι βέβαιος παράγοντας για το παραπάνω βήμα, όπου ο επισκέπτης θα γίνει και πελάτης, το παρατηρούμε και στην φυσική ζωή, όπου δεκάδες εκατοντάδες περαστικοί προσπερνούν “χλιδάτες βιτρίνες” καθημερινά, χωρίς να ψωνίζουν.
Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι για να αποκτηθεί από το πίσω μέρος της κεφαλής των επισκεπτών η γνωστική αποστήθιση του λογότυπου, της ιδιότητας, της μορφής και του περιεχομένου, αλλά και του κλειδαρίθμου ως φαινομένου ενός επαγγελματία, αλλά αυτό δεν καθορίζει με τίποτα και μονομερώς την στόχευση για νέο πελατολόγιο.
Με βάση τα παραπάνω, εμείς με τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την επιλογή τους, στο να συνεργαστούν μαζί μας.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch


Αμφότεροι συμφωνήσαμε πως είναι αδύνατον να προχωρήσουμε σε τέτοιου είδους βαθιά νερά βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη χωρίς να είμαστε καν σίγουροι για το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.
Ο καθοριστικότερος παράγοντας της εν λόγω προσπάθειας και συνεργασίας, είναι η συνάρτηση κόστους – οφέλους, η συνάρτηση επένδυσης αποτελέσματος, η συνάρτηση εξόδου και απόσβεσης της, σε συνδυασμό με την συνάρτηση πανδημίας και μακροχρόνιας οικονομικής ύφεσης και της μονιμότητας της διαφημιστικής προβολής σε βάθος χρόνου με κόστη που θα είναι εφικτά ως προς όλες τις παραπάνω συναρτήσεις.
Σχεδιάσαμε και καθορίσαμε ένα πλάνο με μακροπρόθεσμη πνοή και ρεαλισμό, που βήμα, βήμα και με διακριτό έλεγχο θα μελετάει, θα συσχετίζει και θα παραμετροποεί διαλεκτικά την κινητικότητα στον χαοτικό χώρο του διαδικτύου με τα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε αυτόν τον τομέα βρήκαμε συνεργάτες που μπορούν να συντονίσουμε τις παρόμοιες συχνότητες μας και την ειλικρίνεια που αλλήλους μας διακατέχει και την μόνιμη και σταθερή στόχευση μας για το μέλλον, χωρίς να δημιουργούμε αλυσιδωτές αυταπάτες εμείς σε αυτούς και αυτοί στο εν δυνάμει πελατολόγιο τους.

Ευχαριστούμε από Καρδιάς τους συνεργάτες και προσωπικά την ίδια την κ. Αρχοντούλα Κορεκτσίδου που βρίσκεται στο χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας εδώ και 23 χρόνια, για την τιμή που μας έκανε και της ευχόμαστε καλές δουλειές με υγεία χαρά και προκοπή.
Η κ. Αρχοντούλα Κορεκτσίδου κατέχει την πιστοποίηση για καθηγητές (CEELT Level 2) από το πανεπιστήμιο του Cambridge.
Αυτό αποτελεί και χαρά και ένα σύνθετο παζλ, ούτως ώστε, να βρούμε όλους τους επιστημονικά καθορισμένους και ενδεδειγμένους τρόπους και να πειραματιστούμε, με στόχο την προώθηση της μεθοδολογία της και τους τρόπους μετάδοσης γνώσης της.
Να αναδείξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την αποφασιστικότητα της να προωθεί πιστοποιημένες μέθοδες διδασκαλίας (IMC in TEFL) από το κέντρο εκπαίδευσης καθηγητών (CELT Athens).
Είναι διπλή χαρά και τιμή, να προωθούμε την εγνωσμένη, καθώς και πιστοποιημένη αποτελεσματική της εκπαιδευτική αξία και μεθοδολογία, ως κατόχου του διπλώματος της διδακτικής στην Αγγλική προς τους ομιλητές άλλων γλωσσών (DELTA) από το πανεπιστήμιο του Cambridge, το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και είναι στο 7ο επίπεδο στο Αγγλικό σύστημα εκπαίδευσης.

Portal: 2020 English4all.gr Email: archontoula@english4all.gr Κινητό +30 6978234174

23/12/2020 Το 12ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων
24/12/2020 Οι 20 σπουδαιότερες ταινίες του Σινεμά για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
26/12/2020Οι 30 σπουδαιότερες μουσικές κυκλοφορίες του ηλεκτρικού ήχου και της Jazz για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
28/12/2020 Μεγάλο Αφιέρωμα στο No Wave
30/12/2020 Οι 100 σπουδαιότερους δίσκοι του ηλεκτρικού ήχου, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Πρωτοχρονιά 31/12/2020 23:59 & 1/1/20210 00:01, Οι 100 καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι σήμερα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Παραμονή των φώτων 5/1/2021 θα καταγράψουμε τις 100 σπουδαιότερες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου με τα κριτήρια του istos-ch.com
7/1/2021, Τα 50 Σπουδαιότερα αποκλειστικά λογοτεχνικά βιβλία, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές , που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα οικονομικά δύσκολα για όλους 
Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E-Funzine
(portal) μας, συνεχίζουν να εργάζoνται αδιάκοπα και με πάθος βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.
Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνσης και σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

istosch eFanzine

istosch eFanzine