istosch eFanzine

istoschPORTAL [data &technologies lab]

Ηλεκτρομηχανική Βιβλιοθηκονομία (Πληροφορική)

Τα Κρυπτονομίσματα ως χρηματοοικονομικό και όχι ως ειδικό ισοδύναμο. (Γ’ Μέρος: τα κρυπτονομίσματα το νέο όπλο στο σύστημα κεφαλαιοκρατικής παραγωγής, στη διαχείριση πληθυσμού και οικονομίας)

istosch the first Chania's multinational technologies lab   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

 

 

Τα Κρυπτονομίσματα ως χρηματοοικονομικό και όχι ως ειδικό ισοδύναμο. (Γ’ Μέρος: τα κρυπτονομίσματα το νέο όπλο στο σύστημα κεφαλαιοκρατικής παραγωγής, στη διαχείριση πληθυσμού και οικονομίας)

Το μέγα ερώτημα για το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα τις επόμενες δεκαετίες, είναι η επιβίωση του και η άμβλυνση της κυρίαρχης και βασικής αντίθεσης του(της κοινωνικής παραγωγής και τις ιδιοποίησης του προϊόντος της), αλλά και των τριών βασικών του αντιθέσεων του που προκύπτουν από αυτή(αντίθεση της παραγωγής και της κατανάλωσης, αντίθεση της σχετικής οργάνωσης της παραγωγής και της άναρχης κοινωνικής κλίμακας που την επηρεάζει και την αντίθεση ανάμεσα στο σκοπό των παραγωγικών δυνάμεων και της αντίθεσης τους με το σκοπό του κεφαλαίου), πάνω και μέσα σε συνθήκες αύξησης του πληθυσμού.
Της αναμόρφωσης των παραγωγικών δυνάμεων, πάνω στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, με την ταυτόχρονη υπεραύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, την παραπέρα ελαχιστοποίηση των φυσικών πόρων, τους κινδύνους από τις πάσης φύσης, φυσικές καταστροφές, καθώς και την έρευνα για το διάστημα, την κβαντομηχανική, την γενετική μηχανική, τη βιοτεχνολογία αλλά και όλα τα ερωτήματα που θα προκύψουν από τούδε και μετά.
Το πεπερασμένο της ταχύτατης λύσης προβλημάτων και δεδομένων, από τον ανθρώπινο και μόνο παράγοντα, θα οδηγήσει όλη την κυβερνητική και τον σχεδιασμό του αύριο, πάντα με το αζημίωτο που είναι το ικανό ποσοστό κερδοφορίας, στη λύση προβλημάτων από τους όχι τυχαία από άποψη κατασκευαστικής αρχιτεκτονικής, αχρησιμοποίητους και ανεκμετάλλευτους πόρους των ψηφιακών του μέσων με πολλαπλούς πυρήνες.

Από τους Η/Υ, τα Κινητά και τις ταμπλέτες, τα έξυπνα ρολόγια και κάθε σύνδεση σε τοπικό, μέσο, η μεγάλο δίκτυο, οι οποίοι πόροι των επεξεργαστών μέχρι ένα ποσοστό ασφαλείας, υποκλέπτονται χωρίς ν αφήνονται ίχνη, τα οποία όλα μαζί και χωρίς να το γνωρίζουν ακόμα και τα ίδια τα μηχανμήματα(που λέει ο λόγος κατά τον θυμόσοφο λαό), συνεργούν στην επίλυση θεμελιωδών μαθηματικών μοντέλων που επεξεργάζονται μέσα από πολυσύνθετα μαθηματικά μοντέλα που προσπαθούν να επιλύσουν τη διαιώνιση, τόσο του Καπιταλισμού και της κερδοφορίας κάθε νέου κύκλου παραγωής, όσο και του ανθρώπινου είδους στο μέλλον, αν όχι στο διηνεκές.
Την διαφύλαξη και διατήρηση των λιμναζόντων κεφαλαίων και την παράδοση τους, μόνο σε ομολογιακά δάνεια που θα επιφέρουν πολλά(αν όχι πολλαπλάσια), από άποψη ποσοστών κέρδη, το ταυτόχρονο παραπέρα ξεζούμισμα του μεταβλητού κεφαλαίου, όχι μόνο σε χρόνο, η αμειβή, αλλά σε άυξηση της παραγωγικότητας κατά γεωμτρική πρόοδο, δηλαδή λογαρισθμικά, καθώς και την ολοένα και μειούμενη ανακάλυψη αναγκαίων και περισσευούμενων πρώτων υλών.
Η πολύ κοστοβόρα εξόρυξη τους και η χρησιμοποίηση τους στις εφαρμογές των νέων τεχνολογικά ανεπτυγμένων, εξελιγμένων και απαιτητικά εξειδικευμένων υλικών και τεχνικών υποδομών, ενέχουν τεράστιο κίνδυνο να μην αποσβεστούν άμεσα, δημιουργώντας νέες μεγάλες “τρύπες” παθητικού στους διάφορους επενδυτικούς ομίλους, διακυβεύοντας μέρος των λιμναζόντων αποθεματικών, στην όποια επερχόμενη νέα φάση περιστροφής του κεφαλαίου και παρουσιάζοντας αδυναμίες ανατροφοδότησης στη νέα παραγωγική φάση.

Οι βασικές οικονομικές αντιθέσεις και αντιφάσεις, που προκύπτουν από την κοινωνικοποιημένη παραγωγή και την ιδιοποίηση του υπερπροϊόντος της, στο και για το επόμενο διάστημα, αν δεν ληφθούν και παρθούν άμεσα μέτρα για το ίδιο το σύστημα, αλλά και για τις προοπτικές, του νέου κύκλου παραγωγής και κερδοφορίας, αυτές συνεχώς θα οξύνονται και τώρα δεν υπάρχουν οι προερχόμενες από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες, δεξαμενές σκέψεις που υιοθετήθηκαν όπως αυτό πραγματοποιήθηκε ως “τυχαίο” γεγονός, πριν τρεις δεκαετίες, ούτε φυσικά σε κάθε αδύναμο πλέον, αν όχι αναιμικό, τοπικό, καθώς και περιφερειακό, ακόμα και εντός της ΕΕ, τραπεζικό και πιστωτικό σύστημα που θα επιφέρει δυνατότητες κάλυψης των όποιων θεμελιακών αδυναμιών, στο εγγύς μέλλον.
Οι επενδύσεις σε αυτή την φάση ανάπτυξης του καπιταλισμού με συμβατικά χρηματοοικονομικά μέσα, δηλαδή ως το κλασσικό γενικό ισοδύναμο το οποίο ουσιαστικά εξαρτάται και αντανακλά ταυτόχρονα την συμπεριφορά των παραγωγικών δυνάμεων όπως ακριβώς αυτές πραγματοποιούσαν πάσης φύσης εμπορική και παραγωγική δραστηριότητα, απ΄ ότι φαίνεται δεν έχει ούτε τις αντοχές, ούτε τα περιθώρια να χρηματοδοτεί πολυδιάστατες και πολύ κοστοβόρες μελέτες που δεν θα φέρουν ούτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ούτε θα αυτό αποσβεστούν.
Παρότι η νέα φάση μπορεί να μοιάζει και να είναι μέχρι ένα ορισμένο βαθμό αντιθετική, με την προηγούμενη και τα νομίσματα της, στην πραγματικότητα είναι αλληλοεξαρτώμενες συναρτήσεις στην μεταξύ του σχέση.

Στην πραγματικότητα το γενικό ισοδύναμο, τόσο ως τοπικό, όσο και ως διεθνικό ισοδύναμο, διαπερνά και πριμοδοτεί τα εξειδικευμένα κρυπτονομίσματα.
Ινστιτούτα και οργανισμοί πραγματοποιούν στοχευμένα χρηματοδοτούμενα προγράμματα σε ατομικές η “κοινωνικές”πλατφόρμες εξόρυξης που μέσα σε αυτές, υπάρχουν πολλών ειδών, η ένα μόνο κρυπτονόμισμα, που εφαρμόζουν με χτισμένες “υπερηχητικές”, αν όχι διαστημικές ταχύτητες.
Με το τρόπο αυτό, πραγματοποιούν μια χωρίς ίχνη, κάθόλου νόμιμη κλοπή της επεξεργαστικής δυνατότητας των πόρων των μηχανισμών νέας τεχνολογίας, με δεκάδες ξένουν και άσχετους μταξύ τους, συγκεντρωμένους επεξεργαστές, να τρέχουν συγκεκριμένους και τυποποιημένους αλγόριθμους αναγκαίους για την ιατρική, τη βιοτεχνολογία, τη γενετική μηχανική, τη ρομποτική, το διάστημα, την εικονική πραγματικότητα που πραγματοποιούν απαραίτητα μαθηματικά μοντέλα που μπορούν να φέρουν εις πέρας τη λύση του προβλήματος και παράγουν κέρδη μέσω της ανταλλαγής πραγματικού στο εικονικό χρήμα που αποκτά συνέχεια μεγάλη δυναμική και αξία, πάνω στη λογική της διασφάλισης της οικονομικής δραστηριότητας.

Με μεγάλες ταχύτητες και πολύ φτηνότερα κόστη απ΄ τα δάνεια των τραπεζών, “μαύρα” και χωρίς διαφανείς λογικές, χωρίς επίσης να πειράζονται τα λιμνάζοντα κεφάλαια της λεγόμενης πλουτοκρατίας και χωρίς να προβαίνουν σε ακόμα νεότερες αντιλαϊκές πολιτικές ξεζουμίσματος στο τέρμα του μεταβλητού κεφαλαίου.
Επεξεργάζονται με δάνειο τους πόρους που προσφέρει η κλεμμένη ενέργεια πόρων συμβολομετάφρασης, των κλεμμένων και ταυτόχρονα συστρατευμένων επεξεργαστών, που για αντάλλαγμα δίνουν μέρος των κεφαλαίων που έχουν εισπράξει για τις μελέτες που τους έχουν ανατεθεί, καθώς και την χρηματιστική ενίσχυση του κάθε κρυπτονομίσματος που ρίχνει στη μάχη δεκάδες εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ψηφιακούς “τυχοδιώκτες” τυμβωρύχους, η πιο σωστά χρυσοθήρες, σε εκατομμύρια ανυποψίαστους χρήστες.
Οι πρώτοι από τους δυο παραπάνω, ληστεύουν τις ανοιχτές θύρες επεξεργαστών των τελευταίων, σε ένα ασφαλές ποσοστό, ούτως ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί από τα συστήματα ασφαλείας των προσωπικών υπολογιστών, με αποτέλεσμα την συστράτευση τους μέσα από την βαθμιαία αποστράγγιση ξεχωριστών και αποξενωμένων serial numbers & firmware, σε έναν κοινό σκοπό και στόχο.
Οι ομαδάρχες των κρυπτονομισματικών εγχειρημάτων ακόμα και αν δεν φαίνονται πουθενά, δεν γίνεται καμία αξιόλογη και αξιοσημείωτη προσπάθεια εντοπισμού τους, κι όταν αυτή πραγματοποιηθεί είναι μέσα στα πλαίσια του μεταξύ τους ανταγωνισμού, η του ανταγωνισμού των χρηματοδοτών τους. Οι παραπάνω ομαδάρχες των διαφόρων πλατφόρμων εξόρυξης, πουλούν συνειδητά τον κρυπτογραφημένο αλγόριθμο που εισβάλει στους πόρους των ξενιστών επεξεργαστών και οδηγεί τις μέχρι ένα ποσοστό ενέργειες τους στα καθήκοντα που του τους έχουν ανατεθεί προκαταβολικά.
Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι δεκάδες κλάδοι των μέχρι σήμερα επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα οδηγηθούν σε εξαφάνιση νομοτελειακά, σε ποσοστό της τάξης του 70%, που ήδη συζητείται από το 2008 μέχρι το 2035 και αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί, μάλλον αναίμακτα.

Με τον τρόπο αυτό και πάλι αναίμακτα παράγονται νέοι πόροι που ενισχύουν το κλασικό χρήμα στο νέο του ρόλο, να χρηματοδοτεί τα κρυπτονομίσματα και αυτά τα μαθηματικά μοντέλα, που προσπαθούν να επιλύσουν δύσβατα και χρονοβόρα προβλήματα, τα οποία διευκολύνουν τη νέα γραμμή της κερδοφορίας και παραγωγής.
Πρόκειται για την απαρχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης(1η ατμομηχανή, 2η εξηλεκτρισμός, 3η Πληροφορική διαδίκτυο, 4η τεχνητή νοημοσύνη, κυβερνητική, βιοτεχνολογία) και μαζί της ως οικονομική σχέση ήρθε η λογική του blockchain, για να περισώσει τον καπιταλισμό. Δήλαδή να συνεχίσει παράγει κερδοφορία σε νέες δραστηριότητες, να αυξήσει την παραγωγικότητα και να ενισχύσει την επιδοματική πολιτική, στο gaming, στα social media, στο ίδιο το Cryptocurrency, στα ptc και κάθε είδους διαφημιστική πλατφόρμα, στο sexting, στην τηλεργασία, στην τηλεκπαίδευση, στην ενημέρωση και γενικά σε κάθε είδους δραστηριότητα που έγκειται της χρήσης του δικτύου, τόσο σε τοπικό, όσο και παγκόσμιο επίπεδο.

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου


Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Ενισχύστε Οικονομικά Την Αρθρογραφία του istosch

Και στον σοσιαλισμό, θα μπορούσε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αλλά όχι με τη μορφή κλοπής, αλλά της κεντρικά σχεδιασμένης και συντονισμένης κρατικής επίταξης επεξεργαστικής ενέργειας, με σκοπό και αποτέλεσμα, την διευκόλυνση της κοινωνικής παραγωγής στο αποτέλεσμα του κοινωνικού υποπροϊόντος που θα διαμοιράζονταν για την ευημερία της κοινωνίας, δηλαδή θα γύριζε πίσω με όρους κοινωνικών παροχών, σε νέους τομείς. Αλλά εκεί θα υπήρχε και η πυρηνική ενέργεια που θα ήταν ο βασικός παίκτης, της παραγωγής ενεργειακής πολιτικής, με αποτέλεσμα την μη άναρχη, αλλά και νόμιμη επίταξη των επεξεργαστών των προσωπικών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και κάθε είδους “έξυπνης” περιουσιακής χρήσης.

Στον Καπιταλισμό το πραγματικό χρήμα θα είναι σε κράτη και εταιρείες, θα αποτελεί ασφαλιστική ταμειακή δικλείδα και θα λειτουργεί ως πραγματικό ισοδύναμο, πάνω και μέσα εικονικό ισοδύναμο, το οποίο θα αυξάνεται όσο αυξάνεται η παραγωγική δυνατότητα των επεξεργαστών που όχι και τόσο νόμιμα, θα επιτάξει ένα ποσοστό της κάθε επεξεργαστικής μονάδας, σε κάθε χρήστη, παντού σε όλο τον κόσμο. Αυτό εκτός από τις αναδιαρθρώσεις στις παραγωγικές δυνάμεις, θα επιφέρει και βαθιές αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις, αλλά στη διάρθρωσης αναδιανομής που παραγόμενου πλούτου.
Οι Καπιταλιστές και το πολιτικό τους, καθώς και το νομικό τους προσωπικό, θα προτιμούν να μοιράζουν επιδόματα, που θα παράγεται από την χρήση των social media, το gaming, καθώς και κάθε είδους χρήση έξυπνης συσκευής με αποτέλεσμα να παράγεται τόσο μεγάλο ποσοστό υπερπροϊόντος, που θα καταστήσει το εμπορικό, επενδυτικό και αναπτυξιακό τραπεζικό και πιστωτικό σύστημα σχεδόν μόνο ως θησαυροφυλάκιο και αιμοδότη πραγματικού ισοδύναμου, στην ανταλλαγή του με το εικονικό. Θα είναι πρώτη και όχι προφανώς η τελευταία φάση της ανθρωπότητας που θα δουλεύουν οι νέες τεχνολογίες για την ανατροφοδότηση της κερδοφορίας και μάλιστα αβίαστα και αυτόματα.

Απασχολούμενος θα είναι ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος, μικρός επαγγελματίας, επιστήμονας, άεργος, άνεργος, συνταξιούχος, φοιτητής, η μαθητής, άνδρας, γυναίκα, η παιδί που θα συνδέει το έξυπνο ρολόι του με τον φούρνο για να ψήσει μέχρι τον ερχομό του το φαγητό του, κάθε φορά που αναζητάει πρατήριο καυσίμων ηλεκτροκινητήρα, η κινητήρα εσωτερικής καύσης, κάθε φορά που στέλνει μήνυμα απ΄ το mail του στο κινητό ενός φίλου η συνεργάτη, θα παράγει κερδοφορία για κάποιο χρυσοθήρα και αυτός με τη σειρά του θα πολλαπλασιάζει το ποσοστό κερδοφορίας του ομίλου που τον αμείβει αδρά γι αυτές τις παροχές.
Το βάθεμα και η επέκταση της εκμεταλλευτικής φύσης πάνω και μέσα στην εργασία, θα πολλαπλασιαστεί, χωρίς να καταλαβαίνει κανένας χρήστης τίποτα και το ικανό ποσοστό κερδοφορίας θα πηγαίνει μέχρι τη στρατόσφαιρα, μαζί με την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αφού όλες οι κοινωνικές σχέσεις, θα μετατραπούν σε παραγωγικές δυνατότητες. Θα κλέβουν νόμιμα το 10% των πόρων απ΄ τα μηχανήματα, για να κάνουν μια αόρατη, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση της ικανής κερδοφορίας τους, από άποψη ικανού ποσοστού κέρδους.

Τελικά είναι καλή η κακή η ύπαρξη των κρυπτονομισμάτων; Δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή, τα προβλήματα και οι αιτίες τους, δεν είναι ούτε καλές, ούτε κακές, είναι μια αδήριτη αναγκαιότητα που προκύπτει κάτω από το βάρος της διαιώνισης της ανθρωπότητας και αυτό το εκμεταλλεύεται ο Καπιταλισμός για την παραπέρα επιβίωση – διαιώνιση του, όσο τουλάχιστον δεν στενεύουν οι ομόκεντροι κύκλοι του, τόσο σε εθνικό, όσο σε περιφερειακό, όσο και σε διεθνικό επίπεδο, αξιοποιώντας την 4η βιομηχανική επανάσταση που λειτουργεί ανεξάρτητα και πέρα από τη θέληση του οποιουδήποτε.
Στην πραγματικότητα και σε αυτή την περίπτωση “ανάγκα και Θεοί πείθονται” και τα κρυπτονομίσματα, ήρθαν ως συνέχεια της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης, προσπαθώντας να επιλύσουν πάγια και διαρκή ερωτήματα που θα γεννιόντουσαν έτσι η αλλιώς κάτω από το βάρος και την πίεση της ίδιας της αναγκαιότητας επιβίωσης, διαβίωσης, καθώς και διαιώνισης του ανθρώπινου είδους στο μέλλον και τιθάσευσης του φυσικού περιβάλλοντος, απλά στον καπιταλισμό, ο ίδιος το χρησιμοποιεί κατά τα δικά του δοκούντα και συμφέροντα.

23/12/2020 Το 12ο podcasting των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων
24/12/2020 Οι 20 σπουδαιότερες ταινίες του Σινεμά για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
26/12/2020Οι 30 σπουδαιότερες μουσικές κυκλοφορίες του ηλεκτρικού ήχου και της Jazz για το 2020, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
28/12/2020 Μεγάλο Αφιέρωμα στο No Wave
30/12/2020 Οι 100 σπουδαιότερους δίσκοι του ηλεκτρικού ήχου, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Πρωτοχρονιά 31/12/2020 23:59 & 1/1/20210 00:01, Οι 100 καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι σήμερα με τα κριτήρια του istos-ch.com
Παραμονή των φώτων 5/1/2021 θα καταγράψουμε τις 100 σπουδαιότερες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου με τα κριτήρια του istos-ch.com
7/1/2021, Τα 50 Σπουδαιότερα αποκλειστικά λογοτεχνικά βιβλία, σύμφωνα με τα κριτήρια του istos-ch.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.


Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Ενισχύστε το portal “istosch data &technologies lab

Στις δύσκολες εποχές, που το λαϊκό εισόδημα στενάζει και όλα τα οικονομικά αποθέματα εξαϋλώνονται κατά γεωμετρική πρόοδο, τα προς το ζειν μέσα από ένα ισχνό μισθό, δεν φτάνουν ούτε για “αέρα κοπανιστό”, και δεν μας οδηγούν στο “ευ ζειν”, άπαντα γίνονται δύσκολα για όλους.
Με ένα επερχόμενο σφόδρα εξοντωτικό φορολογικό νόμο, που αφανίζει τους αυτοαπασχολούμενους και μεγαλώνει την κερδοφορία των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, μετατρέποντας ουσιαστικά τη χώρα φορολογικό παράδεισο για τις πολυεθνικές, εμείς κρατάμε ζωντανό το όνειρο μας, σε ένα περιβάλλον που θέλει πολύ δύναμη και πολλές θυσίες για να επιβιώσεις. 

Το Εναλλακτικό κι Ανεξάρτητο Κέντρο Τεχνολογίας - Διαδικτύου καθώς και το E - Funzine (portal) μας, συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα και με πάθος, βάζοντας ζητήματα πολιτισμού, τέχνης, ανθρωπιστικών, κοινωνικών επιστημών, αλλά και θετικών, καθώς και τεχνολογίας στο τελευταίο, με προτάσεις κι αναλύσεις που βοηθούν τον ελεύθερο μας χρόνο και να αναπτύξουμε μια άλλου είδους κοινωνική και κυρίως ταξική συνείδηση, που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο.

Με πολύ κόπο και μεγάλη διάθεση προσφοράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, ειδικά σε αυτή τη φάση, σε αυτές τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε μικρή ενίσχυση για την παραπέρα συνέχεια του portal είναι πολύ σημαντική.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας ευχόμαστε καλές ηλεκτρονικές Περιηγήσεις, με μια υπόσχεση από μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, πάνω και μέσα στα πλαίσια της εποχής.

 

Διαφήμιση Εξωτερικού συνδέσμου

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL
istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.
«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» (Νέα Κυκλοφορία)

istosch

Το portal istosch data &technologies lab, είναι μέρος του istosch data &web center που ιδρύθηκε το 2004 ως ιδέα και με το πέρας της έναρξης του νομικά ξεκίνησε τη νόμιμη δραστηριότητα του στις 31.3.2006 ως ανεξάρτητο κέντρο παροχής υπηρεσιών προετοιμασίας εισαγωγής δεδομένων, σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και portal, φιλοξενίας όλων των παραπάνω, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και σχεδιασμού λογότυπων. Από το 2016 ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του, αποφάσισε να αναπτύξει και το τμήμα δικτυακής προβολής πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων που θα δώσουν προέκταση και θα γεφυρώσουν το εκδοτικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό, αυτό των ανθρωπιστικών επιστημών και τα όλα μαζί με αυτό της τεχνολογίας.

Translate »
istosch eFanzine

istosch eFanzine